Let
5Min.
1Timer 15Min.
4 Portioner | |
---|---|
1 | løg |
3 fed | hvidløg |
100 g | revet gulerod |
100 g | bladselleri |
400 g | hakket oksekød |
1½ tsk. | timian |
1½ tsk. | oregano |
1½ tsk. | salt og peber |
Olie til stegning | |
3 spsk. | tomatpuré |
2 dåser | hakkede tomater |
5 dl | vand |
1 | bouillonterning, okse- eller grøntsag |
300 g | pastaskruer |
200 g | revet mozzarella |
Pil og hak løg og hvidløg og svits det i en stor gryde med olie. Tilsæt kødet og brun det godt af sammen med krydderierne. Tilsæt tomatpure og vend det godt rundt.
Kom bladselleri, gulerod, hakkede tomater, vand og bouillonterningen i og lad det simre under låg i 20 minutter.
Tilsæt pastaskruerne og sluk herefter for varmen. Lad det stå i yderligere 5 minutter.
Fordel halvdelen af pastasaucen i et ovnfast fad på cirka 20-30 cm og kom halvdelen af mozzarellaen på. Fordel det sidste pastasauce og mozzarella i endnu et lag ovenpå.
Kom fadet i ovnen ved 180 grader i 40 minutter.
Servér med en salat eller brød til.
Beklager, tilbuddet er ikke længere gældende
Dette tilbud er udløbet
Påmindelse aktiv
Bekræftelse af påmindelse
Du vil modtage en påmindelse d. ${date} kl. ${time}.
Bekræft din e-mailadresse
Bekræft dit telefonnummer
Bekræft din e-mailadresse og dit telefonnummer