Let
25Min.
20Min.
4 Portioner | |
---|---|
Kødboller | |
500 g | hakket svinekød |
1 | løg |
1 | æg |
2 spsk. | mel |
5-6 spsk. | mælk |
10 g | salt |
Karrysauce | |
50 g | smør |
3-5 tsk. | karry |
5 spsk. | mel |
5 dl | mælk |
5 dl | kogevand fra kødbollerne |
Salt, peber, sukker | |
Tilbehør | |
Ris |
Brug en mild karry når du tilbereder din sauce, så får du en børnevenlig ret der er et sikkert hit, hverdag eller weekend, hele året rundt.
Server din boller i karry med skiveskårne æbler, peanuts, rosiner og evt. nogle kokosflager for at give den et ekstra delikat udtryk.
Tips til boller i karry
Er du til den spicy side, kan vi anbefale at servere en mango-chutney til din boller i karry, som kan doseres efter ønske.
En god portion boller i karry bringer smil på børnenes ansigter, hvad end du serverer den om foråret, sommeren, efteråret eller vinteren. Den cremede karrysauce er nem at tilberede, og den smager fortrinligt.
Denne opskrift på boller i karry er super nem at gå til, og sikrer velsmag og velbehag, selv på en hverdagsaften hvor tiden er knap.
Beklager, tilbuddet er ikke længere gældende
Dette tilbud er udløbet
Påmindelse aktiv
Bekræftelse af påmindelse
Du vil modtage en påmindelse d. ${date} kl. ${time}.
Bekræft din e-mailadresse
Bekræft dit telefonnummer
Bekræft din e-mailadresse og dit telefonnummer