Let
30Min.
4 Portioner | |
---|---|
150 g | spidskål |
400 g | bulgur |
2 dl | tør hvidvin |
8 dl | bouillon (kylling eller grøntsag) |
2 fed | hvidløg |
2 spsk. | olivenolie |
80 g | parmesan |
150 g | Danablu |
50 g | valnødder |
Grøn salat | |
Vi kan desværre ikke garantere, at alle varer er i vores sortiment året rundt. |
Skær spidskålen i tynde strimler. Smuldr Danabluen.
Rør parmesan og spidskål i gryden. Når det er varmet igennem, og parmesanen er smeltet, anrettes bulgottoen i 4 dybe tallerkener.
Drys med Danablu og valnødder.
Serveres rygende varm med en grøn salat.
Beklager, tilbuddet er ikke længere gældende
Dette tilbud er udløbet
Påmindelse aktiv
Bekræftelse af påmindelse
Du vil modtage en påmindelse d. ${date} kl. ${time}.
Bekræft din e-mailadresse
Bekræft dit telefonnummer
Bekræft din e-mailadresse og dit telefonnummer