Let
50Min.
4 Portioner | |
---|---|
450 g | kartofler |
200 g | selleri |
100 g | gulerødder |
2 | forårsløg |
1 liter | vand |
1-2 | grøntsagsbouillonterninger |
2 | små pærer |
2 spsk. | blomsterhonning |
50 g | Schwarzwald Skinke |
200 ml | piskefløde |
½ tsk. | sort peber |
¼ tsk. | salt |
4 spsk. | hakkede krydderurter (persille og purløg) |
Vi kan desværre ikke garantere, at alle varer er i vores sortiment året rundt. |
Skræl kartofler, selleri og gulerødder, skyl dem og skær i mindre stykker. Fjern så rødderne og den øverste del af det grønne fra forårsløgene, skær forårsløgene i ringe, og skyl også dem.
Bring derefter selleri-, gulerods- og kartoffelstykkerne såvel som forårsløg og boullionterninger i kog i en liter vand, og lad det koge i ca. 20 min.
Skyl pærerne, dup dem tørre, halvér dem, fjern kernehusene, og skær pærene i skiver. Opvarm derefter 1 spsk honning på en pande, og steg pærerne i honningen i ca. 3 min.
Skær skinken ud i fine strimler. Opvarm resten af honningen sammen med ¼ tsk. peber, og steg skinkestrimlerne sprøde deri.
Purér suppen, og smag til med fløde, salt og peber.
Anret suppen med pæreskiver og peber-honning-skinken som pynt. Drys til sidst de friske krydderurter ud over retten.
Du kan servere resten af skinken på brød med smør og tomat- og agurkeskiver. Det smager rigtig godt.
Beklager, tilbuddet er ikke længere gældende
Dette tilbud er udløbet
Påmindelse aktiv
Bekræftelse af påmindelse
Du vil modtage en påmindelse d. ${date} kl. ${time}.
Bekræft din e-mailadresse
Bekræft dit telefonnummer
Bekræft din e-mailadresse og dit telefonnummer