Let
10Min.
38Min.
4 Portioner | |
---|---|
400 g | hakket oksekød |
Olie til stegning | |
1 | løg |
3 fed | hvidløg |
1 dåse | hakkede tomater |
1½ tsk. | stødt spidskommen |
½ tsk. | koriander |
½ tsk. | chiliflager |
1 tsk. | paprika |
1½ tsk. | salt og peber |
Saft fra ½ lime | |
3 tsk. | sukker |
Guacamole | |
2 | modne avokadoer |
1 fed | hvidløg, presset |
Saft fra ½ lime | |
½ tsk. | spidskommen |
½ tsk. | stødt koriander |
1 knivspids | salt og lidt peber |
Derudover | |
6 | tortillas/madpandekager |
creme fraiche | |
Frisk koriander | |
1 glas | tacosauce |
Pil og hak løg og hvidløg og svits det i en gryde med olie. Tilsæt hakket oksekød og brun det godt af.
Tilsæt krydderier, hakkede tomater, sukker, limesaft, salt og peber og lad det simre i 10 minutter.
Fordel kødet i madpandekagerne, kom en håndfuld ost i hver og fold dem sammen.
Kom lidt olie i bunden af et ovnfast fad og læg madpandekagerne i, smør lidt tacosauce på og drys med resten af osten.
Kom fadet i ovnen ved 180 grader i 15 minutter.
Server de lune madpandekager med guacamole, creme fraiche, frisk koriander og resten af tacosaucen
Del avokadoerne, fjern stenen og skrab kødet ud med en ske.
Mos avokadoerne med en gaffel og rør krydderier, hvidløg, limesaft og salt og peber i.
Hvis korriander ikke er familiens favorit kan de evt skiftes ud med frisk persille.
Beklager, tilbuddet er ikke længere gældende
Dette tilbud er udløbet
Påmindelse aktiv
Bekræftelse af påmindelse
Du vil modtage en påmindelse d. ${date} kl. ${time}.
Bekræft din e-mailadresse
Bekræft dit telefonnummer
Bekræft din e-mailadresse og dit telefonnummer