Let
30Min.
4 Portioner | |
---|---|
800 g | fiskefars |
100 g | lakse filet hakket i små stykker |
1 bundt | groft hakket dild |
5 spsk. | olie til stegning |
150 g | remoulade |
75 g | creme fraiche |
Et lille drys salt og peber | |
Friske citronbåde | |
Frisk rugbrød | |
Grøntsager efter smag, f.eks revet gulerod, cherrytomater, agurk m.m. |
Rør fiskefarsen godt igennem med en gaffel.
Bland de hakkede stykker laks og dild i farsen.
For fiskefrikadellerne og steg dem i ca. 5 minutter på hver side ved jævn varme.
Rør remoulade, creme fraiche, salt og peber sammen.
Server fiskefrikadellerne med rugbrød, friske grøntsager, rørt remoulade og citronbåde
Beklager, tilbuddet er ikke længere gældende
Dette tilbud er udløbet
Påmindelse aktiv
Bekræftelse af påmindelse
Du vil modtage en påmindelse d. ${date} kl. ${time}.
Bekræft din e-mailadresse
Bekræft dit telefonnummer
Bekræft din e-mailadresse og dit telefonnummer