Let
35Min.
4 Portioner | |
---|---|
1 pakke | forstegt and fra Gourmet |
2 | kogte kartofler |
½ tsk. | havsalt |
½ tsk. | friskkværnet peber |
8 skiver | baguette |
40 g | smør |
30 ml | hvidvinseddike |
90 ml | raspolie |
130 ml | grøntsagsbouillon |
1 spsk. | mellemstærk sennep |
2 | skalotteløg |
1 knivspids | revet muskatnød |
½ tsk. | sukker |
150 g | salat (efter eget valg). |
Vi kan desværre ikke garantere, at alle varer er i vores sortiment året rundt. |
Forvarm ovnen ved 200 °C, varmluft. Fjern folien, og steg den frosne and i aluminiumsbakken i ca. 30-35 min.
Skær skorpen af baguetteskiverne, og skær resten i små tern af ca. 1 x 1 cm. Steg ternene på en pande ved middel varme sammen med halvdelen af smørret til de er gyldne og sprøde.
Skær de kogte kartofler i mindre stykker, og blend dem med condimento bianco, olie, bouillon og sennep.
Hak skalotteløg fint, og svits dem blanke på en pande ved middel varme sammen med resten af smørret. Rør de blanke løg sammen med den blendede dressing, krydr med muskatnød og smag til med salt og peber.
Skyl salaten, og bland den med dressingen. Skær anden i skiver, og anret den sammen med salat på fire tallerkener, og drys med croutoner.
Anret salat på tallerkenerne, drys croutoner over og servér.
En kraftig og fyldig rødvin, fx Barolo, er perfekt til and.
Beklager, tilbuddet er ikke længere gældende
Dette tilbud er udløbet
Påmindelse aktiv
Bekræftelse af påmindelse
Du vil modtage en påmindelse d. ${date} kl. ${time}.
Bekræft din e-mailadresse
Bekræft dit telefonnummer
Bekræft din e-mailadresse og dit telefonnummer