Let
20Min.
4 Portioner | |
---|---|
600 g | kyllingebryst |
1 dl | sojasauce |
2 fed | hvidløg |
½ | spidskål |
2 | gulerødder (ca. 150 g) |
1 ½ dl | cremefraiche 18 % |
3 spsk. | mayonnaise |
2 tsk. | medium eller stærk sennep |
1 tsk. | brun farin (sukker kan også bruges) |
4 | store fuldkornstortillas |
½ tsk. | salt |
Friskkværnet peber | |
Vegetabilsk olie til stegning | |
Vi kan desværre ikke garantere, at alle varer er i vores sortiment året rundt. |
Skær kødet i strimler, og vend det med et fed presset hvidløg og sojasauce i en skål.
Snit kålen helt fint, og riv gulerødderne.
Rør cremefraiche, mayonnaise, 1 fed presset hvidløg, sennep, brun farin, salt og peber sammen i en stor skål. Vend kål og gulerødder i, og smag til med salt og peber.
Steg kyllingestrimlerne ved god varme i en stor pande med olie i ca. 7-8 minutter, til de er gennemstegt. Vend dem ofte.
Fordel kyllingen på de 4 tortillas, læg coleslaw på, rul dem sammen, og servér straks.
Beklager, tilbuddet er ikke længere gældende
Dette tilbud er udløbet
Påmindelse aktiv
Bekræftelse af påmindelse
Du vil modtage en påmindelse d. ${date} kl. ${time}.
Bekræft din e-mailadresse
Bekræft dit telefonnummer
Bekræft din e-mailadresse og dit telefonnummer