Let
60Min.
6 Portioner | |
---|---|
200 g | ris |
1 fed | hvidløg |
2 | løg |
2 spsk. | Casa Moranda olivenolie |
200 ml | bouillon (høns, okse eller grøntsag) |
500 ml | hakkede, flåede tomater |
Salt | |
Portland peber | |
Sukker | |
8 | squash |
50 g | pinjekerner |
150 g | Casa Moranda Friske Antipasti |
1 | rød peberfrugt |
5 stilke | økologiske krydderurter (efter eget valg) |
150 g | gedeost (eller anden ost efter smag). |
4 spsk. | honning |
Vi kan desværre ikke garantere, at alle varer er i vores sortiment året rundt. |
Hæld risene i 400 ml let saltet, kogende vand. Kog forsigtigt under låg i ca. 18. min., indtil risen har absorberet alt vandet.
Forvarm ovnen til 200 grader med både over- og undervarme (180 grader ved varmluft).
Hvidløg og løg pilles og hakkes fint. Varm olivenolien i en gryde. Bland med bouillon, og tilføj de hakkede, flåede tomater. Lad det koge let i 5 min.
Smag til med salt, peber og sukker, og stil derefter tomatsaucen til side.
Skyl squashene, dup dem med køkkenrulle eller et rent viskestykke, til de er tørre, og halvér dem på langs. Udhul så forsigtigt squashene med en teske.
Hak frugtkødet groft, og steg pinjekernerne gyldenbrune på en pande uden fedtstof.
Skær antipastiene ud i mindre stykker. Vask peberfrugten, dup den tør, fjern kernerne, og skær også den i mindre stykker.
Pluk bladene/kvistene af de forskellige krydderurter, vaske dem og hak på fint. Så blander du peberfrugt, krydderurter, squashfrugtkød og pinjekerner med antipastiene, og krydrer med salt og peber.
Hæld tomatsovsen i et ovnfast fad. Put grøntsags-ris-blandingen ned i squashene, der også placeres i tomatsovsen. Fordel osten ovenpå de fyldte squash.
Dryp honning udover de fyldte squash og bag ca. 20 min. i ovnen.
Anret de fyldte squash og tomatsovsen på tallerkner, og servér måltidet.
Vi anbefaler at servere en tør rødvin sammen med denne ret.
Beklager, tilbuddet er ikke længere gældende
Dette tilbud er udløbet
Påmindelse aktiv
Bekræftelse af påmindelse
Du vil modtage en påmindelse d. ${date} kl. ${time}.
Bekræft din e-mailadresse
Bekræft dit telefonnummer
Bekræft din e-mailadresse og dit telefonnummer