Let
10Min.
25Min.
4 Portioner | |
---|---|
1 | løg |
3 fed | hvidløg |
500 g | svinekød, fx svinemørbrad |
Olie til stegning | |
3 spsk. | tomatpuré |
250 g | champignon i kvarte |
4 | store gulerødder i grove stykker |
5 dl | vand |
1½ tsk. | salt og peber |
1 | grøntsagsbouillonterning |
1½ dl | fløde |
Kartoffelmos | |
1 kg | kartofler |
80 g | smør |
1 tsk. | salt og peber |
Skær kødet i tern. Hak løget fint og pres hvidløgene
Svits løg og hvidløg i olie og tilsæt kødet.
Kom tomatpure og champignon i og giv det et par minutter.
Tilsæt de øvrige ingredienser og lad det simre i 20-25 minutter.
Jævn retten med en smule maizena rørt ud i lidt vand, og smag til med salt og peber.
Kartoflerne koges møre i letsaltet vand i cirka 20-25 minutter. Du kan evt. stikke en urtekniv i for at tjekke, at kartoflerne er færdige.
Hæld vandet fra, men lad en lille smule vand blive i gryden.
Mos kartoflerne i gryden med smør, salt og peber.
Du kan også vende noget revet parmesan i din kartoffelmos, det smager supergodt!
Synes du, at gryderetten mangler smag, kan du tilføje 2 tsk paprika og evt. lidt timian.
Beklager, tilbuddet er ikke længere gældende
Dette tilbud er udløbet
Påmindelse aktiv
Bekræftelse af påmindelse
Du vil modtage en påmindelse d. ${date} kl. ${time}.
Bekræft din e-mailadresse
Bekræft dit telefonnummer
Bekræft din e-mailadresse og dit telefonnummer