Let
40Min.
4 Portioner | |
---|---|
Suppe: | |
1 kg | kartofler |
3 stk. | porrer (kun den hvide del) |
1 stk. | stort løg |
1,25 l | koldt vand |
3 stk. | grøntsags bouillonterninger |
½ tsk. | tørret timian |
1½ dl | fløde 38% |
2-3 tsk. | citronsaft eller vineddike |
Salt og peber | |
Bacon/rugdrys: | |
200 g | bacon i tern |
200 g | rugbrød i meget små tern |
Skræl kartoflerne og skær dem i store tern. Skær den hvide del af porrerne i skiver og skær til sidst løget i tynde skiver. Bring det hele i kog i vandet og lad det koge under låg i 25 minutter.
Tilsæt dernæst timian og bouillonterninger.
Blend suppen med en stavblender, til den er glat og cremet. Tilsæt fløde og smag til med salt, peber og citron/eddike.
Steg baconternene indtil vandet er fordampet og tilsæt så de helt små rugbrødstern. Lad det stege sammen, indtil det hele er blevet sprødt og lad det køle af på fedtsugende papir.
Server suppen med bacon/rugdrys og godt brød.
Beklager, tilbuddet er ikke længere gældende
Dette tilbud er udløbet
Påmindelse aktiv
Bekræftelse af påmindelse
Du vil modtage en påmindelse d. ${date} kl. ${time}.
Bekræft din e-mailadresse
Bekræft dit telefonnummer
Bekræft din e-mailadresse og dit telefonnummer