Let
25Min.
4 Portioner | |
---|---|
2 stk. | mellemstore løg |
8 stk. | wienerpølser |
800 g | kogte kartofler |
1 spsk. | smør |
1 spsk. | tomatpure |
1 spsk. | mild paprika |
1,5 dl | fløde |
2,5 dl | mælk |
1-1,5 tsk. | salt |
friskkværnet peber | |
purløg til pynt |
Hak løgene. Skær pølserne i skrå skiver. Skær de kogte kartofler i tern.
Steg løgene i smørret et minuts tid og kom dernæst pølserne i. Lad dem stege, til de får lidt farve.
Kom tomatpure og paprika i, og steg det med et øjeblik.
Kom fløde, mælk, kartofler, salt og peber i og rør det godt sammen.
Lad retten simre i ca. 10 minutter og rør jævnligt i det, så det ikke brænder på.
Smag til med salt og peber og drys med fintklippet purløg ved servering.
Beklager, tilbuddet er ikke længere gældende
Dette tilbud er udløbet
Påmindelse aktiv
Bekræftelse af påmindelse
Du vil modtage en påmindelse d. ${date} kl. ${time}.
Bekræft din e-mailadresse
Bekræft dit telefonnummer
Bekræft din e-mailadresse og dit telefonnummer