Let
30Min.
4 Portioner | |
---|---|
500 g kyllinge inderfilet | |
Marinade | |
½ dl | soyasauce |
1 spsk. | flydende honning |
1 spsk. | ingefær (frisk revet) |
1 fed | hvidløg (fint revet) |
Øvrige ingredienser | |
300 g | ris |
Olie til stegning (f.eks. solsikkeolie) | |
200 g | frosne edamamebønner (uden bælg) |
200 g | frosne grønne bønner knækket i mindre stykker |
3 stk. | forårsløg skåret i skrå skiver |
1 stk. | gul peber skåret i tykke strimler |
½ | rød chili i fine strimler (kan udelades) |
1 spsk. | citronsaft |
2 spsk. | soyasauce |
1½ dl | vand (til sidst) |
100 g | saltede cashewnødder (eller peanuts) til pynt |
Skær kyllingeinderfileterne i strimler. Bland marinaden og vend kyllingestykkerne i. Lad det trække i mindst 10 minutter.
Kog risene efter anvisning på pakken
Gør grøntsagerne klar og stil dem ved komfuret.
Steg kyllingestykkerne ved høj varme i et par minutter, til de får farve. Steg det lidt ad gangen, så de ikke står og koger. Læg dem i en dyb tallerken efterhånden, som de bliver stegt.
Når kyllingen er stegt, steges grøntsagerne på samme wok/pande i et par minutter. Kom til sidst kyllingen, citronsaft, soyasauce og vand ved. Lad det koge godt igennem et minut eller to og vend rundt i det imens.
Serveres på kogte ris og pyntes med saltede cashewnødder.
Beklager, tilbuddet er ikke længere gældende
Dette tilbud er udløbet
Påmindelse aktiv
Bekræftelse af påmindelse
Du vil modtage en påmindelse d. ${date} kl. ${time}.
Bekræft din e-mailadresse
Bekræft dit telefonnummer
Bekræft din e-mailadresse og dit telefonnummer