Let
30Min.
60Min.
2 Portioner | |
---|---|
Butternutpuré | |
1 stk. | butternut squash eller hokkaido græskar |
2 | rødløg |
Olivenolie | |
30 g | smør |
Salt og peber | |
Bagte grøntsager | |
kg blandede grøntsager f.eks: gulerødder, rødbeder, broccoli, løg eller porrer. | |
gulerødder | |
rødbeder | |
broccoli | |
løg eller porrer | |
Dressing | |
4 spsk. | citronsaft |
1 spsk. | olivenolie |
1 spsk. | sennep |
1 spsk. | sirup el. honning |
Pynt | |
krydderurter |
Du kan også anvende to store søde kartofler.
Først skal de bages og herefter moses.
Forvarm ovnen til 200°.
Halver squashen på langs og brug en ske til at fjerne kernerne. Kernerne kan ristes og bruges til sprød topping.
Pensl skæresiden på squash og rødløg med olivenolie og krydr med salt og peber.
Bag squash og rødløg på en bageplade med skæresiderne nedad i 45 minutter.
Skrab kødet ud af squashen og mos det bagte løg og smør til en cremet puré. Smag til med salt og peber.
Skær grøntsagerne i ensartede mundrette størrelser. Vend dem i olie, salt og peber.
Fordel grøntsagerne på en bageplade i så tyndt et lag som muligt, og bag dem i en halv time. Vend grøntsagerne undervejs for at få stegeoverflade på flere af grøntsagernes sider.
Bag dem i en halv time ved 200°.
Pisk ingredienserne sammen til en ensartet masse.
Serveringsforslag:
Spred puréen ud på en tallerken og arranger de bagte grøntsager oven på. Afslut med dressingen og pynt evt med en krydderurt.
Beklager, tilbuddet er ikke længere gældende
Dette tilbud er udløbet
Påmindelse aktiv
Bekræftelse af påmindelse
Du vil modtage en påmindelse d. ${date} kl. ${time}.
Bekræft din e-mailadresse
Bekræft dit telefonnummer
Bekræft din e-mailadresse og dit telefonnummer