Let
30Min.
60Min.
2 Portioner | |
---|---|
Grød | |
400 g | æbler, skrællet og i tern |
1/2 dl | vand |
1-2 spsk. | sukker |
1/2 spsk. | citronsaft |
Rasp | |
100 g | tørt brød |
40 g | sukker |
40 g | smør |
Pynt | |
2 dl | piskefløde, pisket til skum |
Sukker og citron | |
Evt. solbærsyltetøj |
Brug feks. de forslåede eller rynkede æbler!
Kog æblerne med lidt vand i en gryde, indtil de begynder at mørne og bliver til æblegrød.
Smag til med sukker og citronsaft, så du har en god balance mellem sur og sød. Sæt til side for afkøling.
Hak brødet til en grov rasp. Hvis du har en foodprocessor er den god til formålet.
Bland brødkrummerne med sukker og smeltet smør og bag i en forvarmet ovn ved 200° til det er gyldent og sprødt. Afkøl brødkrummerne.
Anret desserten i glas med skiftevis lag af æblemos og brødkrummer.
For endnu mere smag kan man stænke brødkrumme-lagene med whisky eller rom.
Afslut desserten med flødeskum og evt. en klat syltetøj.
Har du fløde tilovers?
Frys det som isterninger og brug det i kaffe, sovs eller suppe
Beklager, tilbuddet er ikke længere gældende
Dette tilbud er udløbet
Påmindelse aktiv
Bekræftelse af påmindelse
Du vil modtage en påmindelse d. ${date} kl. ${time}.
Bekræft din e-mailadresse
Bekræft dit telefonnummer
Bekræft din e-mailadresse og dit telefonnummer