Let
20Min.
2Timer
4 Portioner | |
---|---|
450 g | pølse, f.eks. kålpølse |
250 g | bacon i skiver |
2 | store løg |
2 fed | hvidløg |
900 g | kartofler |
3 | store gulerødder |
2 spsk. | hakket frisk persille |
750 ml | grøntsagsbouillon |
3 | laurbærblade |
Smør/vegansk smør | |
salt og peber |
Erstat bacon og pølse med røget tofu eller plantebaseret pølse
Forvarm ovnen til 180°.
Skær løg, gulerødder, kartofler og pølse i rustikke, men mundrette stykker. Hak hvidløg.
Anret halvdelen af pølserne i bunden af et ildfast fad, dernæst et lag med løg, gulerødder, kartofler, hvidløg og persille. Gentag med resten af pølserne og grøntsagerne.
Hæld bouillon og laurbær i fadet og dæk det med et låg eller staniol - og bag i ovnen.
Efter 1 time og 40 minutter fjernes låg/staniol. Klatter af smør og bacon placeres på toppen. Bag retten i yderligere 20 minutter.
Servér retten rygende varm med brød
Beklager, tilbuddet er ikke længere gældende
Dette tilbud er udløbet
Påmindelse aktiv
Bekræftelse af påmindelse
Du vil modtage en påmindelse d. ${date} kl. ${time}.
Bekræft din e-mailadresse
Bekræft dit telefonnummer
Bekræft din e-mailadresse og dit telefonnummer