Let
25Min.
10Min.
4 Portioner | |
---|---|
2 stk. | rispapir/tortillawraps/salatblade |
Overskydende frugt, grøntsager og protein fra køleskabet, det kunne f.eks. være: | |
1/2 | salathoved |
1 håndfuld | krydderurter |
2 | gulerødder |
1 | peberfrugt |
1/2 | agurk |
1/4 | kål |
1 | mango |
1 | avocado |
150 g | kogte ris |
150 g | protein (f.eks. kylling, okse, tofu) |
5 spsk. | nødder eller kerner fra skabet |
Dip | |
8 spsk. | peanut butter |
1 fed | hvidløg |
1 spsk. | citronsaft |
2 spsk. | soja |
Skær fyldet ud i tændstiksstørrelse, og læg det i samme retning, så det er nemt at fylde i din sommerrulle.
Lav én sommerrulle ad gangen. Bruger du rispapir, skal det ligge i vand i 10 sekunder, eller indtil det kan foldes.
Læg fyld på den nederste del af dit rispapir, wrap eller salatblad og rul sammen. Husk at folde de to sider ind mod midten, når du bruger rispapir.
Dippen laves ved at røre peanutbutter sammen med de resterende ingredienser. Smag til med lidt knust hvidløg, og brug vand til at justere konsistensen, så man kan dyppe sommerrullen i.
Beklager, tilbuddet er ikke længere gældende
Dette tilbud er udløbet
Påmindelse aktiv
Bekræftelse af påmindelse
Du vil modtage en påmindelse d. ${date} kl. ${time}.
Bekræft din e-mailadresse
Bekræft dit telefonnummer
Bekræft din e-mailadresse og dit telefonnummer