Let
20Min.
4Timer
4 Portioner | |
---|---|
1 dåse | kikærter |
225 g | sukker |
1 tsk. | vaniljesukker |
1,5 spsk. | hvidvineddike eller citronsaft |
225 ml | kokosmælk (eller alm. piskefløde) |
Frugt til at komme ovenpå (f.eks. bær, kiwifrugt og passionsfrugt) |
Si vandet fra kikærterne og gem det i en skål . Vandet er din aquafaba, som skal stilles på køl i en times tid. Gem kikærterne til hummus, salat, en karryret eller andet.
Forvarm ovnen til 130° og kom et bagepapir på en bageplade.
Når aquafabaen er kold, skal den piskes med en håndmixer, indtil du kan lave små toppe af den stive masse.
Tilføj en spiseskefuld sukker ad gangen - det tager ca. 15 minutters piskeri, eller indtil blandingen er tyk og skinnende.
Pisk vaniljepulver og eddike/citronsaft i.
Lav små runde kager af massen på en bageplade med bagepapir. Kagerne skal have en diameter på ca. 10 cm.
Bag dine kager i 1 time, eller indtil de er sprøde og faste på ydersiden. Sluk så for ovnen, men lad kagen stå i ovnen et par timer eller natten over.
Server med pisket kokos-”flødeskum” (pisk den hårde del af kokos-mælken), som smøres på kagen og toppes med frisk frugt.
Aquafaba er den perfekte veganske erstatning
for æggehvider
Beklager, tilbuddet er ikke længere gældende
Dette tilbud er udløbet
Påmindelse aktiv
Bekræftelse af påmindelse
Du vil modtage en påmindelse d. ${date} kl. ${time}.
Bekræft din e-mailadresse
Bekræft dit telefonnummer
Bekræft din e-mailadresse og dit telefonnummer