Let
20Min.
30Min.
4 Portioner | |
---|---|
1 kg | kartofler |
3 stk. | forårsløg |
1 fed | hvidløg |
1 bundt | purløg |
3 spsk. | mayonnaise |
400 g | creme fraiche 18% |
2 spsk. | æbleeddike el. lign |
sukker, salt og pepper | |
Skrub eller pil kartoflerne og kom dem i letsaltet vand.
Bring kartoflerne i kog og skru ned, når kartoflerne koger let. Lad dem koge i ca. 10 min. eller til de er møre.
Hæld vandet fra kartoflerne og skær dem i ikke alt for små stykker. Stil dem i fryseren eller i køleskabet, mens du tilbereder dressingen.
Hak forårsløg, hvidløg og purløg.
Bland mayo, cremefraiche, og eddike. Smag til med sukker, salt og peber - dressingen må gerne være lidt sur/sød/salt i smagen.
Vend forsigtigt kartoflerne i dressingen.
Pynt evt. med mere purløg.
Kartoffelsalaten bliver kun bedre, hvis den får lov til at trække en time eller to på køl.
Beklager, tilbuddet er ikke længere gældende
Dette tilbud er udløbet
Påmindelse aktiv
Bekræftelse af påmindelse
Du vil modtage en påmindelse d. ${date} kl. ${time}.
Bekræft din e-mailadresse
Bekræft dit telefonnummer
Bekræft din e-mailadresse og dit telefonnummer