Let
15Min.
2Timer 15Min.
1 Portioner | |
---|---|
2 dl | mælk |
25 g | gær |
2 stk. | æg |
25 g | sukker |
100 g | smør |
1 tsk. | salt |
2 tsk. | kardemomme |
500 g | hvedemel |
Pensling | |
1 stk. | æg |
1 spsk. | mælk |
Lun mælken og rør gæren ud heri.
Tilsæt de øvrige ingredienser og ælt dejen godt sammen i ca. 5 min. - eller til dejen er smidig og glat.
Lad dejen hæve et lunt sted i ca. 1 time.
Tag dejen ud på et bord og ælt den godt igennem.
Del dejen i 12 stykker og tril dem til boller.
Læg bollerne tæt sammen i en bradepande eller et ovnfast fad (ca. 20 x 30 cm) beklædt med papir. Lad dem efterhæve tildækket i ca. 1 time - eller til de har dobbelt størrelse.
Pensl hvederne og bag dem midt i ovnen.
Lad hvedene køle af på en rist. Server dem lune eller halvér og rist dem. Servér med koldt smør.
Beklager, tilbuddet er ikke længere gældende
Dette tilbud er udløbet
Påmindelse aktiv
Bekræftelse af påmindelse
Du vil modtage en påmindelse d. ${date} kl. ${time}.
Bekræft din e-mailadresse
Bekræft dit telefonnummer
Bekræft din e-mailadresse og dit telefonnummer