Let
15Min.
10Min.
6 Portioner | |
---|---|
300 g | revet ost |
1 | lille løg |
1 fed | hvidløg |
100 g | hvedemel |
2 | æg |
150-200 ml | mælk |
400-500 g | tørt brød |
Smag til med salt, peber og evt. muskatnød |
Forvarm ovnen til 200°.
Hak løg og hvidløg fint.
Bland løg, hvidløg, revet ost, æg, mælk og mel til en ensartet masse.
Placer skiver af brød på bagepapir, og fordel ostemassen på toppen.
Bag brødene i ovnen i 10-15 minutter, eller indtil de bobler og er gyldne. Drys lidt salt, peber og muskatnød på toppen.
Beklager, tilbuddet er ikke længere gældende
Dette tilbud er udløbet
Påmindelse aktiv
Bekræftelse af påmindelse
Du vil modtage en påmindelse d. ${date} kl. ${time}.
Bekræft din e-mailadresse
Bekræft dit telefonnummer
Bekræft din e-mailadresse og dit telefonnummer