Let
20Min.
4 Portioner | |
---|---|
400 g | jordbær |
2 | modne avocadoer |
1 | citron |
1 | lille salathoved efter eget valg |
100 g | ristede, saltede cashewnødder |
2-3 spsk. | balsamicoeddike |
2 spsk. | olivenolie |
Friskkværnet peber | |
Vi kan desværre ikke garantere, at alle varer er i vores sortiment året rundt. |
Rens jordbærrene, og skær dem i tykke skiver.
Halvér avocadoerne, tag kødet ud med en ske, og skær det i tykke skiver. Dryp avocadobådene med lidt citronsaft, så de ikke bliver brune.
Skyl salaten, og pluk det i mundrette stykker. Læg det på et serveringsfad.
Anret avocado og jordbær oven på salaten. Dryp balsamicoeddike og olie over.
Kom lidt friskkværnet peber på, drys nødderne over og servér med citronbåde.
Salaten passer til grillet kød eller kan spises, som den er, med godt brød til.
Beklager, tilbuddet er ikke længere gældende
Dette tilbud er udløbet
Påmindelse aktiv
Bekræftelse af påmindelse
Du vil modtage en påmindelse d. ${date} kl. ${time}.
Bekræft din e-mailadresse
Bekræft dit telefonnummer
Bekræft din e-mailadresse og dit telefonnummer