Let
70Min.
12 Portioner | |
---|---|
25 g | gær |
700 ml | koldt vand |
2 spsk. | olie |
1 kg | hvedemel |
2 tsk. | salt |
Pinde | |
Vi kan desværre ikke garantere, at alle varer er i vores sortiment året rundt. |
Smuldr gæret i en skål, og tilsæt vand. Rør rundt, og tilsæt olie, mel og salt.
Ælt ingredienserne sammen til en smidig dej, og lad den hæve i ca. 1 time.
Fordel dejen i 12 portioner. Rul hver dejklump til en lang pølse og vikl dem om pindene.
Snobrødene bages over gløderne til de er gennembagte og det lyder "hult", når man banker på dem.
Dyp snobrødene i syltetøj, når de er færdige.
Beklager, tilbuddet er ikke længere gældende
Dette tilbud er udløbet
Påmindelse aktiv
Bekræftelse af påmindelse
Du vil modtage en påmindelse d. ${date} kl. ${time}.
Bekræft din e-mailadresse
Bekræft dit telefonnummer
Bekræft din e-mailadresse og dit telefonnummer