Let
40Min.
2 Portioner | |
---|---|
Søde kartofler | |
500 g | søde kartofler |
2 spsk. | olie |
1 tsk. | salt |
Friskkværnet peber | |
Avocadodip | |
2 | modne avocadoer |
1½ dl | fraiche 9 % |
½ | citron (saften heraf ca. spsk.) |
1 fed | hvidløg |
½ tsk. | salt |
Friskkværnet peber | |
Vi kan desværre ikke garantere, at alle varer er i vores sortiment året rundt. |
Skræl de søde kartofler, og skær dem i stave på cirka 1 x 1 cm.
Vend stavene med olie og salt. Kværn lidt peber over, og bred dem ud på en bageplade med bagepapir.
Bages i ovnen ved 200 grader varmluft i 20-25 minutter, til de er sprøde udenpå og bløde indeni.
Imens de bager, tilberedes avocadodip: Skær avocadoerne i halve, og fjern sten og skal.
Avocadokødet blendes med creme fraiche, citronsaft, hvidløg, salt og peber, til det er en ensartet dip.
Servér dippen med de sprøde frites.
Beklager, tilbuddet er ikke længere gældende
Dette tilbud er udløbet
Påmindelse aktiv
Bekræftelse af påmindelse
Du vil modtage en påmindelse d. ${date} kl. ${time}.
Bekræft din e-mailadresse
Bekræft dit telefonnummer
Bekræft din e-mailadresse og dit telefonnummer