Let
20Min.
50Min.
2 Portioner | |
---|---|
300 g | kartofler |
1 | løg |
1 | æg |
2 spsk. | mel |
1/2 tsk. | salt |
1 spsk. | hakket persille |
Solsikkeolie |
Riv løg og kartofler groft, og kom det i en skål.
Tilføj æg, mel, salt og persille. Rør blandingen godt sammen, og lad det hvile i 30 minutter. Efter hviletiden røres dejen godt igennem.
Dæk bunden af en pande med solsikkeolie og opvarm til middelvarme. Tjek om olien er varm nok ved at komme en smule dej i olien - bobler olien omkring dejen, er olien varm nok.
Opdel dejen i fire lige store dele.
Steg dine kartoffelfritter i solsikkeolie 2-3 minutter på hver side ved middelhøj varme.
Drys med salt og server.
god til både frokost og aftensmad
Beklager, tilbuddet er ikke længere gældende
Dette tilbud er udløbet
Påmindelse aktiv
Bekræftelse af påmindelse
Du vil modtage en påmindelse d. ${date} kl. ${time}.
Bekræft din e-mailadresse
Bekræft dit telefonnummer
Bekræft din e-mailadresse og dit telefonnummer