Let
20Min.
20Min.
2 Portioner | |
---|---|
500 g | overskydende kartoffelmos |
100 g | ost, f.eks. parmesan eller cheddar |
1 | æg, pisket let |
2 spsk. | hakkede krydderurter, f.eks. rosmarin eller purløg |
60 g | mel, delt i to |
Salt og peber | |
Olie, til stegning | |
Eventuelt creme fraiche, purløg, salsa eller laks til servering |
I en stor skål blandes kartoffelmos, ost, æg, urter, halvdelen af melet, salt og peber til en rustik ensartet dej.
Form dejen til små pandekager på størrelse med en håndflade. Vend pandekagerne i mel, så de er let dækket på begge sider.
Steg pandekagerne i en stegepande i rigelig olie, indtil de er gyldne. Ca. 3 minutter på hver side.
Servér pandekagerne med din yndlingstoppings
- f.eks. creme fraiche og salsa.
Beklager, tilbuddet er ikke længere gældende
Dette tilbud er udløbet
Påmindelse aktiv
Bekræftelse af påmindelse
Du vil modtage en påmindelse d. ${date} kl. ${time}.
Bekræft din e-mailadresse
Bekræft dit telefonnummer
Bekræft din e-mailadresse og dit telefonnummer