Mellem
65Min.
4 Portioner | |
---|---|
600 g | hvidkål |
200 g | fennikel (kan udelades) |
500 g | broccoli |
250 g | champignoner |
2 | gulerødder |
2 | forårsløg |
4 spsk. | solsikkeolie |
1 tsk. | bouillonterning (efter eget valg) |
1 | moden avocado |
1 dl | cremefraiche |
1 fed | hvidløg |
3 spsk. | sojasauce |
1 knivspids | chili |
½ tsk. | peber |
1 ½ tsk. | salt |
4 stk. | æg |
3 spsk. | hvidvinseddike e.lign. |
Vi kan desværre ikke garantere, at alle varer er i vores sortiment året rundt. |
Skær hvidkål og fennikel over i fire dele, fjern stokken, skær både kål og fennikel ud i stave og skyl dem.
Del broccolien ud i buketter, rens champignonerne, del dem i kvarte eller halve alt efter størrelse. Skræl og skyl gulerødderne. Skyl også forårsløgene, og skær bunden og det yderste af toppen af. Skær derefter forårsløg og gulerødder ud i tynde skiver/ringe.
Opvarm olie og sojasauce i en stor gryde, og sautér grøntsagerne portionsvis. Tilsæt 400 ml vand og boullionen, og lad det koge i ca. 10 min.
Halvér avocadoen, fjern kernen, tag frugtkødet ud, blend det med hvidløg og cremefraiche. Krydr med salt, peber og chili.
Kog en liter vand med eddike til de pocherede æg. Slå æggene ud ét af gangen i en skål eller kop, lad dem så glide ned i det kogende vand ét af gangen, og lad dem koge i 4 min.
Krydr grøntsagerne med salt og peber, og arrangér dem med de pocherede æg og guacamole på tallerkner og servér.
Beklager, tilbuddet er ikke længere gældende
Dette tilbud er udløbet
Påmindelse aktiv
Bekræftelse af påmindelse
Du vil modtage en påmindelse d. ${date} kl. ${time}.
Bekræft din e-mailadresse
Bekræft dit telefonnummer
Bekræft din e-mailadresse og dit telefonnummer