Pressemeddelelse

Fredag den 14. august 2015

 

ALDI går forrest med de gode priser til deres kunder og sænker prisen på konventionel mælk i alle ALDI-butikker fra i dag. Det betyder, at når ALDI's kunder skal handle ind til weekenden, vil det være muligt at lægge en liter minimælk til 4,50 kr. i kurven mod tidligere 4,95 kr.

 

Når ALDI's butikker landet over åbner her til morgen, vil det være med en ny og lavere pris på mælk. Det sker ud fra et helt klart princip om, at når en råvare falder i pris, skal prisfaldet komme ALDI's kunder til gode. Prisfaldet sker på baggrund af den internationale udvikling, hvor der gennem længere tid har været faldende mælkepriser på verdensmarkedet.

 

Hos ALDI er der ingen tvivl om, at prisfaldet skal gives videre til deres kunder.

 

"I ALDI arbejder vi altid efter et klart princip om, at når en råvare falder i pris, i en sådan grad at vores indkøbspris også falder, så skal det komme vores kunder til gode. Det, mener vi, er godt og troværdigt købmandsskab, der skaber tilfredse kunder," siger Vicedirektør i ALDI's indkøbsafdeling Thomas Bang.

 

* Fodnoter og retslige henvisninger

*
På grund af større efterspørgsel end beregnet kan en artikel i enkelte tilfælde være udsolgt allerede på første salgsdag, Vi håber på din forståelse
***
Læg venligst mærke til, at denne vare ikke er tilgængelig i alle filialer. Skulle varen ikke mere være på lager i din filial, vil vi gerne forsøge at bestille den fra en anden filial.