ALDI spotvarer

To gange om ugen introducerer vi nye og spændende spotvarer i vores ALDI butikker. De aktuelle spotvarer kan være alt indenfor mad & drikke, husholdning, mode, bolig, sport, kontor, håndværk eller teknik. Som kunde hos ALDI kan du være sikker på, at vores spotvarer er af god kvalitet til de bedste priser.

Få fingrene i de gode varer først
Du kan læse mere om vores spotvarer her på hjemmesiden eller i vores aktuelle ALDI avis. Tilmeld dig desuden vores online nyhedsbrev ved at klikke på fanen "Nyhedsbrev" øverst på hjemmesiden, hvorefter du to gange om ugen vil modtage en e-mail med ALDIs aktuelle spotvarer.

Læg vejen forbi din ALDI butik
Vores spotvarer er oftest sæsonprægede og findes kun i butikkerne så længe lager haves. Da priserne er presset helt i bund og spotvarerne er populære, er der altid en grund til at gå i ALDI.

* Fodnoter og retslige henvisninger

*
På grund af større efterspørgsel end beregnet kan en artikel i enkelte tilfælde være udsolgt allerede på første salgsdag, Vi håber på din forståelse
***
Læg venligst mærke til, at denne vare ikke er tilgængelig i alle filialer. Skulle varen ikke mere være på lager i din filial, vil vi gerne forsøge at bestille den fra en anden filial.