Garanti

Kære kunde!

 

Hos ALDI vil vi gerne gøre alt for, at du bliver glad for at handle hos os og at du er helt tilfreds med kvaliteten af vores produkter. Skulle der opstå et tilfælde, hvor du ikke er tilfreds, tilbyder vi med vores ALDI garanti en for dig nem og ukompliceret retur- og garantiret.

 

Fødevarer, som du har købt hos os, kan tidsmæssigt ubegrænset og uden forevisning af kassebon returneres ude i vore butikker.

 

Alle vore øvrige tilbudsvarer udover fødevarerne kan indenfor 30 dage returneres i alle ALDI butikker imod forevisning af kassebon uden yderligere forklaring. Købsprisen erstattes.

 

Ved ALDI Aktuelt varer med producentgaranti bedes du opbevare garantikortet og kassebonen, så du om nødvendigt kan benytte dig af producentens kundeservice.

 

Selvfølgelig begrænser disse garantier ikke dine almindelige juridiske rettigheder som forbruger.

 

Vore medarbejdere ude i ALDI butikkerne vil til enhver tid kunne hjælpe dig videre.

 

Vi ser frem til at se dig hos ALDI

dit ALDI team

* Fodnoter og retslige henvisninger

*
På grund af større efterspørgsel end beregnet kan en artikel i enkelte tilfælde være udsolgt allerede på første salgsdag, Vi håber på din forståelse
***
Læg venligst mærke til, at denne vare ikke er tilgængelig i alle filialer. Skulle varen ikke mere være på lager i din filial, vil vi gerne forsøge at bestille den fra en anden filial.