Vi er simpelthen SÅ stolte!

Butikchef og mejeriansvarlig Kenneth Bo Hansen fra Aldi på Nyborgvej i Svendborg, er nemlig blevet nomineret til den eftertragtede "Mejeriprisen 2018", som kåres af Landbrug & Fødevarer.
Kenneth og hans medarbejdere har på flotteste vis efterlevet mejeriprisens formål, som er at sætte fokus på råvarer, produkter og producenter inden for mejerikategorien, samt at inspirere forbrugerne til nye måder eller nye sammenhænge at bruge produkterne på.

 

I samarbejde med den Fynske osteproducent Gundestrup Mejeri, som nærmest er nabo til Aldi Svendborg, blev tre økologiske oste udvalgt til at dyste om at blive "Byens Ost". Derefter blev valget lagt ud til Svendborgs borgere, som i en måned har kunnet komme og smage og stemme om hvilken ost de gerne så blev "Byens Ost", og som derefter ville komme i fast sortiment i Aldi. Vinderosten blev den økologiske komælksost "Svenbo" som nu kan købes i Aldi i Svendborg. Men det er ikke det hele. Teamet i Svendborg har haft en lokal kok i gang, og der er blevet udviklet opskrifter med Byens ost, som naturligvis vil kunne fås i butikken, og måske oven i købet komme som smagsprøver i butikken i løbet sommeren.

 

Vi hepper og krydser alle vores fingre for Kenneth og hans team i butikken. Det gør vi helt frem til den 9. oktober, hvor vinderen af Mejeriprisen bliver kåret, efter at mystery-shoppers fra Landbrug & Fødevarer henover sommeren vil besøge og vurdere de nominerede butikker.

 

Kenneth og hans medarbejdere vil glæde sig over dit besøg, hvis du skulle komme forbi Sydfyn, og ved selvsyn opleve den flot indrettede butik, som udover fokus på mejeri, også har fået en stor og flot frugt- og grøntafdeling.

 

Læs mere om Mejeriprisen her: www.mejeriprisen.dk

 

Læs Landbrug & Fødevarers nominering til Mejeriprisen her.