Om ALDI

ALDI Danmark er i konstant forandring

I Danmark har ALDI 187 butikker fordelt over hele landet. ALDI Danmark har et hovedkontor i Albertslund og er desuden delt i tre regionale selskaber, beliggende i hhv. Karlslunde, Kolding og Haverslev, som hver varetager alle butikkerne i deres region. ALDI Danmark hører til ALDI Nord gruppen, som er en af de førende handelsvirksomheder i Europa og repræsenteret i ni lande.

 

Siden starten af 2017 har ALDI Danmark været i konstant forandring. Vi har introduceret mange nye produkter i butikkerne for konstant at følge med efterspørgslen fra vores kunder. Vi kan nu tilbyde et endnu større udvalg af danske varer samt mere økologi, mærkevarer og en bred vifte af vegetariske og veganske produkter. I ALDI ønsker vi dog ikke blot at udvikle vores vareudbud men også butiksoplevelsen for vores kunder. Derfor har vi siden juni 2017 igangsat en storstilet moderniseringsplan, hvor vores ALDI butikker blandt andet får nye kassebånd og indkøbsoplevelsen bliver i top. Dette vil vores kunder mærke i løbet af 2018 og 2019.

 

ALDI har en stærk holdning til kvalitet og vi er bevidste omkring vores ansvar i forhold til leverandørkæden og ressourcer. Vi stiller strenge krav til vores leverandører i forhold til dyrevelfærd og produktionen af råvarer. Ofte stiller vi strengere krav end den danske lovgivning kræver.

 

ALDI er en dynamisk og voksende virksomhed, som tilbyder fremragende karrieremuligheder for nyuddannede og erfarne medarbejdere. Det er muligt at skabe en karriere hos ALDI inden for salg, logistik eller administration. Vi er altid på udkig efter nye talenter, så tag gerne et kig på vores karriereportal.