Bagekartoffel med fyld

 
Billig og nem aftensmad
Til 4 personer
Nem
Ca 2 timer

Bagekartoffel med fyld

Tilbehør:
  • 6
    bagekartofler
  • 1
    løg
  • 1/4 l
    creme fraiche 18%
  • 200 g
    bacon i tern
  • 1
    æg*
  • 1 fed
    hvidløg*
  • Mælk*
  • Smør*
  • Salt og peber*
  • Evt. persille*

Tilberedning:

Step1Pak kartoflerne ind i alufolie og lad oversiden være fri.

Step2Bag dem ca. 1,5 time ved 200° C.

Step3Steg løg og bacon og sæt det til side.

Step4Tag kartoflerne ud af ovnen og lav et snit på ca. 2 cm dybt.

Step5Udhul så kartoflerne forsigtigt med en ske og kom indholdet op i en skål.

Step6Tilsæt lidt smør og æg, salt og peber, 1 fed hvidløg samt lidt creme fraiche.

Step7Rør nu rundt til massen får en cremet kartoffelmoskonsistens.

Step8Fyld massen i de udhulede kartofler.

Step9Pynt med løg-/baconblandingen og evt. persille.

Step10Sæt dem så i ovnen i 25 min. ved 200° C.

* Det har du sikkert allerede i skabet. Hvis ikke, så har vi også det på hylderne.

* Fodnoter og retslige henvisninger

*
På grund af større efterspørgsel end beregnet kan en artikel i enkelte tilfælde være udsolgt allerede på første salgsdag, Vi håber på din forståelse
***
Læg venligst mærke til, at denne vare ikke er tilgængelig i alle filialer. Skulle varen ikke mere være på lager i din filial, vil vi gerne forsøge at bestille den fra en anden filial.