Bananmuffins

 
Kager og desserter
12 stk.
Nem
Ca. 30 min.

Bananmuffins

Tilbehør:
  • 150 g
    smør
  • 1 dl
    brun farin
  • 1 dl
    alm sukker
  • 2 tsk.
    bagepulver
  • 1 tsk.
    vaniliesukker
  • 4
    æg
  • 2
    meget modne bananer
  • 1 spsk.
    citronsaft
  • Citronskal af en ½ økologisk citron (kun det gule)
  • 3 dl
    hvedemel
  • 1 dl
    grahamsmel

Tilberedning:

Step 1Tænd ovnen på 200 °C (varmluft).

Step 2Pisk smør, farin og sukker let og luftigt.

Step 3Mos bananen med citronsaft og citronskal

Step 4Pisk banan i smørret sammen med æggene, et af gangen

Step 5Bland mel, bagepulver og vaniliesukker og pisk i dejen.

Step 6Pisk til dejen er jævn. Der må gerne være små klumper af banan.

Step 7Kom dejen i muffinsforme - de skal være lidt over halvt fyldte.

Step 8Bag 15-20 minutter afhængigt af hvor store formene er.

(Prøv at tilsætte hakkede hasselnødder og/eller chokoladestykker til dejen hvis du vil prøve noget nyt.)