Koteletter med pasta og hvid ost

 
Billig og nem aftensmad
Til 4 personer
Nem
Ca. 20 min.

Koteletter med pasta og hvid ost

Tilbehør:
  • 4 stk.
    koteletter
  • 400 g
    pasta
  • 400 g
    hvid ost, Puck
  • 1 stk.
    spidskål
  • 1 stk.
    boullionterning, høns
  • 2 fed
    hvidløg
  • 8 spsk.
    jomfru olivenolie
  • 1 spsk.
    friskhakket persille
  • Salt og peber, frisk fra kværn
  • Vegetabilsk olie til stegning

Tilberedning:

Step 1Skær spidskålen i kvarte og kog det 5 min. i saltet vand, hæld vandet fra og fordel olivenolie og kværnet peber over. Hold kålen lun i gryden under låg.

Step 2Kog pastaen 1 min. mindre end anvist på pakken og dræn vandet fra.

Step 3Varm 2 dl vand i en gryde og opløs bouillonen heri. Tilsæt knust hvidløg og pasta, og lad det simre under omrøring i 2-3 min., herved optager pastaen bouillonen. Tag gryden af varmen.

Step 4Steg koteletterne i 3 min. på hver side, krydr godt med salt og peber.

Step 5Bræk den hvide ost i mindre stykker og hak persillen groft.

Step 6Vend pastaen med ost og persille og server straks med de stegte koteletter og spidskål.