Stegt krydret laks med tortellini og blomkål

 
Billig og nem aftensmad
4 personer
Nem
ca. 20 min.

Stegt krydret laks med tortellini og blomkål

Tilbehør:
  • 4
    laksefileter
  • 1 dl
    hvedemel
  • 1 tsk.
    hakket persille i potte
  • 1/2
    rød chili
  • 800 g
    frisk tortellini med ostefyld
  • 1
    blomkål
  • 1 dl
    kraftig hønsebouillon
  • 100 g
    revet parmigiano reggiano
  • Olivenolie
  • Salt og peber

Tilberedning:

Step 1Skær blomkålet i små buketter og læg dem i isvand.

Step 2Bland mel, persille, hakket chili, salt og peber.

Step 3Dyp laksefileterne i melblandingen og steg dem på panden i olie 4 min. på hver side.

Step 4Kog pastaen, som anvist på pakken, dræn vandet fra og kom pastaen tilbage i gryden.

Step 5Varm igennem med blomkål, bouillon og parmigiano reggiano.

Step 6Smag til med salt og peber og server straks med de varme laksefileter.