Tykstegsbøffer med champignon og stegt radicchio

 
Hovedretter
4 personer
Nem
Ca. 40 min.

Tykstegsbøffer med champignon og stegt radicchio

Ingredienser:
  • 4
    økologiske tykstegsbøffer (fra frost)
  • 100 g
    smør
  • 2 spsk.
    sukker
  • 1 fed
    hvidløg
  • 2
    radicchio
  • 125 g
    soltørrede tomater
  • 500 g
    champignon
  • 75 ml
    balsamico
  • 1,5 dl
    kyllingebouillon
  • 2 potte
    basilikum
  • salt og peber
  • godt brød

Tilberedning:

Step 1Bræk radicchioen i grove stykker. Halver champignonerne. Snit hvidløget i skiver. Skær halvdelen af de soltørrede tomater i strimler sammen med halvdelen af basilikummen. Gem de hele tomater og blade til pynt.

Step 2Steg bøfferne efter anvisningen på pakken i 25 g smør. Steg dem i en sauteringspande eller i en bredbundet gryde. Krydr med salt og peber. Dæk bøfferne til med stanniol og sæt dem til side for at trække.

Step 3Steg champignonerne i 50 g smør og læg dem til side. Kom resten af smørret i gryden. Steg radicchioen sammen med hvidløget til den begynder at falde sammen. Tilsæt sukker og steg indtil sukkeret er smeltet. Tilsæt balsamico, basilikum, bouillon, champignon og de strimlede soltørrede tomater. Varm det godt igennem til væsken er fordampet. Smag til med salt og peber.

Step 4Server med bøffen skåret i skiver ovenpå. Pyntet med soltørrede tomater og basilikum.

Step 5Giv godt brød til.