pristjek_960x328_ny.jpg

ALDI vinder Søndagsavisens pristjek
- Men du er den rigtige vinder!

Det er ikke mere end to måneder siden, at ALDI vandt Politikens pristjek af økologiske varer, og nu får vi endnu engang bekræftet, at ALDI er billigst. Denne gang har Søndagsavisen foretaget pristjekket på almindelige konventionelle basisvarer såsom toiletpapir, hakket oksekød, ketchup og mel. Søndagsavisen har sammenlignet priserne i landets 13 største supermarkeder og i ALDI skal vores kunder kun hive 242,05 kr. op af lommen for at købe 26 udvalgte basisvarer. Dette er langt billigere end hos mange af vores største konkurrenter.

Hos ALDI er vi superstolte af kåringen, da vi netop ønsker at tilbyde vores kunder kvalitetsvarer til de bedste priser. Derfor er du, vores kunde, netop den virkelige vinder. Du kan nemlig være sikker på, at du får den bedste pris på dine dagligvareindkøb i ALDI.

Vi ses i ALDI!

Pristjekket er foretaget i januar 2018.

Læs hele pristjekket herALDI vinder Politikens pristjek af økologiske varer

Hos ALDI er vi vanvittigt glade. Vi oplever, at flere og flere af vores varer vinder uafhængige forbrugertests og kåres som bedst i test og bedst til prisen, hvilket vidner om en meget høj kvalitet og god smag. Og nu har vi ovenikøbet vundet Politikens Økopristjek 2017!

Politiken har været rundt i 12 dagligvarebutikker for at købe 15 økologiske basisvarer og fandt at indkøbet hos ALDI var billigst. Hos ALDI kan vores kunder købe økologiske varer af høj kvalitet - og dette til en pris hvor alle kan være med.

ALDI har en klar holdning til økologi og vi ønsker, at alle skal have råd til at købe de bedste råvarer - både til gavn for kunden selv og miljøet. Derfor introducerer vi løbende flere økologiske varer i vores butikker. ALDI har både økologiske varer fra kendte mærkevarer, men også fra vores eget mærke Økolivet. Økolivet er en produktserie som har mange forskellige varer indenfor blandt andet basisvarer, mejeri og kød, men også et stort udvalg af veganske produkter. Så hold øje med det grønne Økolivet logo, når du handler i din lokale ALDI butik.

Pristjekket er foretaget i november 2017.

Læs hele pristjekket her

ALDIs kvalitet er i top - Se alle vores testvindende produkter her.