Spotvarer & tilbud

Tre gange om ugen introducerer vi nye og spændende spotvarer i vores ALDI butikker. De aktuelle spotvarer kan være alt indenfor mad & drikke, husholdning, mode, bolig, sport, kontor, håndværk eller teknik. Som kunde hos ALDI kan du være sikker på, at vores spotvarer er af god kvalitet til de bedste priser.

Få fingrene i de gode varer først
Du kan læse mere om vores spotvarer her på hjemmesiden eller i vores aktuelle ALDI avis. Tilmeld dig desuden vores online nyhedsbrev ved at klikke på fanen "Nyhedsbrev" øverst på hjemmesiden, hvorefter du to gange om ugen vil modtage en e-mail med ALDIs aktuelle spotvarer.

Læg vejen forbi din ALDI butik
Vores spotvarer er oftest sæsonprægede og findes kun i butikkerne så længe lager haves. Da priserne er presset helt i bund og spotvarerne er populære, er der altid en grund til at gå i ALDI.
SPOTVARER I ALDI

Din ALDI butik modtager flere gange ugentligt spotvarer i stærk kvalitet til supergode priser. Nye spotvarer lander i butikkerne hver fredag, mandag og torsdag, og du kan købe de skønne varer så længe lager haves. Hold dig altid opdateret på vores hjemmeside, så du ikke går glip af vores spotvarer. Vi har spotvarer inden for alt til bolig, beklædning, hobby, mad og drikke. Da vores spotvarer skifter hele tiden, er der altid god grund til at holde øje med din ALDI avis, hvor de nyeste varer vises frem. Du kan roligt købe fødselsdags- eller julegaven til dem du holder af i ALDI, da vi har 30 dages fuld returret på spotvarer mod forevisning af bon.

NYT TIL KØKKEN ELLER BAD

Trænger du til nyt køkkenudstyr eller et skift i stilen på badeværelset, så hold øje med ALDI's spotvarer. Vi har ofte pander, køkkenmaskiner eller håndklæder til gode priser. Du kan også finde lækre bademåtter i smukt design eller fine badeforhæng med print og mønster.

ALDI's ELEKTRONIK HAR 3 ÅRS GARANTI

Blandt vores spotvarer finder du ofte elektronik såsom smartphones, USB-stik og fjernsyn. Så står du og mangler f.eks. en ny telefon med kamera og smarte features, så hold øje med ALDI avisen. Som en ekstra service for vores kunder er der helt op til 3 års garanti på elektronik fra vores egne mærker købt i ALDI.

FORNY GARDEROBEN

Mangler du lidt nyt tøj til at forny din garderobe? Hos ALDI kan du finde et stort udvalg af moderne tøj til både damer og herrer. Med de fantastiske priser på tøj i vores spotvareudvalg kan du sagtens få flere stykker tøj med hjem til samme pris, som hvis du køber et enkelt stykke tøj i en almindelig tøjbutik. Vi går dog ikke på kompromis med kvaliteten og vores lækre tøj er alt sammen Oeko-tex-certificeret.

FORKÆLELSE TIL DE MINDSTE

Kun det bedste er godt nok til de små. Derfor vil alt børnetøjet du finder i vores spotvarer være Oeko-tex-certificeret og meget af det er lavet af økologisk bomuld. Vi har bodyer, nattøj og smarte bukser og bluser blandt vores spotvarer. Priserne på vores børnetøj er så lave, at det næsten er for godt til at være sandt.

UUNDVÆRLIGT TILBEHØR TIL BILEN

Skal din bil gøres klar til foråret, så kig forbi din ALDI. Her kan du finde bilmåtter, silikonespray og andre nødvendige ting for at din bil vedligeholdes på bedst mulig vis.

HØJTIDER

Hvert år når vi nærmer os julen, har vi altid masser af fint julepynt til dit hjem blandt vores spotvarer i november og december. Kom i den gode julestemning ved at fylde dit hjem med smukke julekugler, julestjerner eller julelys. Når mørket falder på tidligt om eftermiddagen, kan du dekorere dine træer eller indgang med mange LED-lys og skabe en hyggelig julestemning udenfor hjemmet. Til påske kan du finde fin påskepynt og glæde hele familien med smukke påskeæg i mange flotte designs.

GODE PRISER PÅ MAD OG DRIKKE

Savner du lidt afveksling i dine dagligvareindkøb, så er det en god ide at være opmærksom på vores spotvarer inden for mad og drikke. Her kan du finde lækre varer, der normalt ikke har plads på hylderne i din ALDI butik. Vores mad- og drikkevarer kan købes til spotpriser. Så kan du altid overraske derhjemme med noget nyt til middagsbordet.