01_velkommen_weinwelt.jpg

Vi har i mange år solgt kvalitetsvine og mousserende vine, som er meget populære hos vores kunder. For at sikre, at vores sortiment af vine i fremtiden vil opfylde vores strenge krav til smag og kvalitet, udvikler vi løbende vores vinekspertise. Vi støttes f. eks. af Markus Del Monego, Master of Wine og Sommelier-verdensmester i 1998. Han leder et smagspanel, der består af ønologer, sommeliers og fødevareteknikere som bedømmer mange af vores vine efter farve, duft, smag og type og klassificering. Derudover udvælger vi igennem intensive smagstest fra vores eget panel sortiments- og tilbudsvine som skal overraske forbrugerne med en fremragende kvalitet til prisen.

 

På de følgende sider vil vi gerne invitere dig til at tage en rundtur i vores vinsortiment, hvor du lærer mere om vores store sortiment af udvalgte vine og mousserende vine.

 

Er du ofte forvirret om de forskellige vinbegreber og overvældende vinreoler i supermarkederne, så læs vores guide til hvordan du kan blive vinekspert på blot 5 minutter. Læs artiklen her.