ALDI's store VM konkurrence - alle kan være med!

Deltag hver dag i ALDI's VM konkurrence og vær med i konkurrencen om fede præmier til en samlet værdi på 50.000 kr.
Konkurrencen starter onsdag 13. juni og løber helt frem til lørdag 14. juli 2018.

 

Der vil hver dag være et nyt spørgsmål om VM 2018, som du skal svare på for at deltage i konkurrencen. Du får altså en vinderchance HVER DAG! Bare rolig, du får 3 valgmuligheder til alle spørgsmål, så alle kan være med. Læs mere og deltag i konkurrencen her.

Lækkersulten i halvlegen?

Prøv en af vores lækre halvlegsopskrifter, der maks. tager 15 min. at lave. Så kan du roligt få stillet sulten under VM!

 

Psst. flere opskrifter vil løbende blive tilføjet.

 

 

Hiv VM stemningen hjem i stuen eller på kontoret

Print vores smarte ALDI VM landsholdstrøjer til bordfodbold ud og spil din egen VM kamp med dine venner, kollegaer og familie. Du kan vælge at være lige det landshold du ønsker, hvis altså landet har kvalificeret sig til VM 2018 i Rusland :) Følg den nemme guide og kom i gang!

Har du mon vundet en af de fede præmier i VM konkurrencen? Herunder kan du læse mere om, hvilke præmier der er på højkant i konkurrencen, se de korrekte svar på dagens spørgsmål og se vinderne af dagens konkurrence.

Bliver du også snacksulten, når du ser VM? Eller mangler du de helt rigtige Dannebrogsflag til at heppe med? Så fortvivl ikke. Hos ALDI har vi sørget for lækre VM snacks og merchandise, så du kan komme i den helt rigtige stemning. Klik på nedenstående banner og se vores VM varer.

 

OBS! Varerne er kun tilgængelige i ALDI's butikker så længe lager haves.