Vores tilbud

Altid aktuelle
To gange om ugen præsenterer vi vores kunder for aktuelle tilbud. Det være sig indenfor husholdning, hobby eller til kontor, håndværk, sport, have eller teknik: Du kan have tillid til at vores alsidige aktuelle tilbud vil være i den værdsatte ALDI kvalitet til den bedste pris. (Du kan læse mere om tilbuddene i vores aktuelle reklame eller her på vores hjemmeside.)
Til afveksling bringer vi også igen og igen Highlights indenfor føde- og drikkevarer. Med hjælp fra vores påmindelsesservice behøver du ikke gå glip af vores afvekslende aktuelle tilbud. Du kan lade dig informere så snart der er noget nyt eller billigt at opdage.
Fra kvalitetsteknik til vores computer-venner, musiknydere og mobiltelefon kunder over til attraktive fødevarer: Vores tilbud gør det altid fordelagtigt at lægge vejen forbi ALDI.

* Fodnoter og retslige henvisninger

*
På grund af større efterspørgsel end beregnet kan en artikel i enkelte tilfælde være udsolgt allerede på første salgsdag, Vi håber på din forståelse
***
Læg venligst mærke til, at denne vare ikke er tilgængelig i alle filialer. Skulle varen ikke mere være på lager i din filial, vil vi gerne forsøge at bestille den fra en anden filial.