Vores varer

Kvaliteten helt i top – prisen helt i bund
ALDI's sortiment omfatter et nøje udvalg af ca. 1.300 varer til bedst mulige pris og kvalitet. I kontrolleret kvalitet tilbyder vi mærker som kun findes hos ALDI, højkvalitets fødevarer og varer til daglig behov. Vi glæder os, når uafhængige forbrugeranalyser og testlaboratorier gang på gang bekræfter kvaliteten i vores tilbud. Og også med hensyn til prisen kan vores kunder have tillid til os: ALDI prisfald er varige prisfald.
Kvalitet og ansvarlighed er hos ALDI umiddelbart forbundet med hinanden, og derfor tager vi ved sammensætningen af vores sortiment hensyn til både sociale og miljøforsvarlige kriterier. Vores næringsværdiindikator på fødevarernes salgsemballager udgør en ideel vejviser til den sunde ernæring for hele familien. 
Find vores sortimentsnyheder eller de sæsonvarer, som vi igen tilbyder og lad dig informere om alle detaljerne i vores tilbud. Lad dig friste af vores friske frugt- og grønt tilbudsvarer og nyd vores daglige friske bake-off bagværk.

* Fodnoter og retslige henvisninger

*
På grund af større efterspørgsel end beregnet kan en artikel i enkelte tilfælde være udsolgt allerede på første salgsdag, Vi håber på din forståelse
***
Læg venligst mærke til, at denne vare ikke er tilgængelig i alle filialer. Skulle varen ikke mere være på lager i din filial, vil vi gerne forsøge at bestille den fra en anden filial.