FSC®-mærket trævarer og emballage  

I ALDI er vi optaget af de aftryk, vi sætter på jorden. Som en ansvarlighed virksomhed er det vigtigt for os, at vi hjælper med til at bevare jordens ressourcer, samtidig med at vi hver dag tilbyder vores kunder de varer, de har brug for.

Skoven er en vigtig ressource, som forsyner os med træ til mange forskellige formål. Hele verdens skove udgør et centralt og bevaringsværdigt økosystem, som sikrer vigtige levesteder for planter, dyr og mennesker. For at passe på vores skove har vi derfor lavet en afskovningspolitik med ambitiøse målsætninger på området. Vores mål er, at 100% af vores egne træbaserede varer enten skal være FSC- eller PEFC-certificeret eller lavet af minimum 70% genbrugstræ.

Derudover har vi en målsætning om, at 100% af vores træbaserede emballager på egne varemærker skal være enten FSC- eller PEFC-certificeret eller lavet af minimum 70% genbrugstræ inden 2025.

Omtanke for både skov, dyr og mennesker
Med FSC®-mærket er vi med til at sikre, at der ikke bliver fældet mere træ, end skoven kan nå at reproducere. I FSC®-certificerede skove tages der hensyn til skovens biodiversitet, og skovarealet vil være det samme generation efter generation.

FSC® sikrer også, at sjældne og truede arter beskyttes, og at skovarbejderne har ordentlige arbejdsforhold, når det f.eks. gælder løn og sikkerhedsudstyr. Samtidig skal oprindelige folks rettigheder respekteres, og skovejeren skal bidrage økonomisk til lokale projekter, som fx adgang til lægehjælp, vand eller skolegang. 

Udover både social og miljømæssig omtanke sikrer en FSC-certificering også sporbarhed gennem leverandørkæden.

Du kan derfor med god samvittighed købe trævarer i ALDI, både når det angår vores spotvarer og det store udvalg af legetøj, som forhandles i julemånederne.

FSC®-mærket på varen vil have én af de tre betegnelser:

  • FSC® Recycled
  • FSC® 100%
  • FSC® Mix 
Påmindelse af
Fejl! Beklager, der er sket en fejl. Prøv igen senere.

Skal vi sende dig en besked, når varen er i butikkerne?

Datovælger

Påmindelsesdag
To dage før
En dag før
Samme dag
Tidspunkt
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Bemærk
  • For at kunne benytte vores gratis påmindelsesservice, skal du autentificere dig selv. Indsat venligst din e-mailadresse eller telefonnummer og klik på "Aktiver påmindelse". Afhængig af hvilken enhed du har valgt, vil du derefter modtage en besked med et bekræftelseslink i din indbakke eller telefon. Klik venligst på linket for endeligt at aktivere påmindelsen. Derefter er der ikke brug for mere autentificering.
  • Udfyld venligst alle felter markeret med *.
  • For at kunne benytte denne formular skal cookies være aktiveret i din browser.
  • Påmindelsen kan kun aktiveres, hvis du har valgt en dato ude i fremtiden og klikket på bekræftelseslinket i din e-mail eller sms.
  • Din e-mailadresse og/eller telefonnummer vil blive gemt for at kunne sende dig en påmindelse, om den valgte vare samt for at kunne benytte denne service i fremtiden. Du kan enhver tid afmelde dig vores påmindelsesservice via denne side: "Påmindelsesservice Afmeld"
  • Bemærk venligst, at det kun er tilladt at benytte servicen, hvis du selv er indehaver af e-mailadressen eller telefonnummeret.

Beklager, tilbuddet er ikke længere gældende

Dette tilbud er udløbet

Påmindelse aktiv

Bekræftelse af påmindelse

Du vil modtage en påmindelse d. ${date} kl. ${time}.

Bekræft din e-mailadresse

Bekræft dit telefonnummer

Bekræft din e-mailadresse og dit telefonnummer

Vi sender dig en e-mail, så du kan bekræfte din e-mailadresse. Klik venligst på linket i mailen. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.

Vi sender dig en sms, så du kan bekræfte dit telefonnummer. Klik venligst på linket i beskeden.

Vi sender dig en e-mail og sms, så du kan bekræfte din e-mailadresse og dit telefonnummer. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch