Private label produkter – mærkningsordninger hos ALDI
  1. Forside
  2. Ansvarlighed
  3. Mærkningsordninger

I ALDI har vi en lang række produkter, der er mærket med mærker fra uafhængige mærkningsordninger. Mærkerne hjælper dig med at finde varer med netop de kvaliteter, som du ønsker, og så er de med til at sikre troværdighed gennem certificeringer og en uafhængig kontrol. Hvad enten du leder efter ansvarligt fanget fisk, vegetariske og veganske produkter eller økologisk produceret tøj, så har vi det. Her kan du læse mere om, hvad de forskellige mærker står for, og hvilken forskel de gør for de varer, som du køber.

Fairtrade - ALDI

Fairtrade

Fairtrade er en international mærkningsordning, der arbejder for, at bønder og landarbejdere i nogle af verdens fattigste lande får en mere fair betaling for deres produkter. Fairtrade-bønder skal leve op til en række sociale og miljømæssige krav, men garanteres derimod en mindstepris for deres afgrøder og modtager en såkaldt Fairtrade-bonus, som lokalsamfundet i fællesskab kan bruge på f.eks. opbygning af skoler, studielegater eller omlægning af landbrug til økologi. Fairtrade-logoet findes på bl.a. vin, kakao, kaffe, te og bomuld.

Læs mere om Fairtrade her.

FSC® i ALDI

FSC®

FSC®-mærket (Forest Stewardship Council) er en international non-profit mærkningsordning til træ, pap og papir. FSC® er din garanti og tryghed for, at varen er produceret med omtanke for natur og mennesker. Når du køber FSC® -mærkede varer i ALDI, støtter du miljømæssig, social og bæredygtig brug af verdens skove. 

Nøglehulsmærket

Nøglehulsmærket

Nøglehullet er Fødevareministeriets officielle ernæringsmærke. I fødevarer mærket med Nøglehullet er der sparet på fedt, sukker og salt samt krav til indhold af kostfibre. Nøglehullet er derfor din genvej til et sundere valg i en travl hverdag.

Læs mere om Nøglehulsmærket her.

Fuldkornslogo

Fuldkornsmærket

Fuldkornslogoet er dit redskab til nemt at få spist mere fuldkorn i hverdagen. Når du vælger Fuldkornslogoet, sikres du produkter med et højt indhold af fuldkorn, der samtidig lever op til skarpe krav til indhold af fedt, sukker, kostfibre og salt.

Vi er aktiv partner
Som aktiv partner i Fuldkornspartnerskabet støtter ALDI op om at forbedre folkesundheden i Danmark og udbrede kendskabet til de mange fordele ved fuldkorn. I din lokale ALDI kan du derfor finde et bredt udvalg af produkter med Fuldkornslogoet. Vi arbejder løbende på at udvide vores sortiment med flere produkter, som er rige på fuldkorn.

 

CO2 reduceret emballage

CO2 reduceret emballage

I ALDI har vi et stort fokus på miljøbelastningen fra vores emballager, og vores målsætning er at gøre 100 % af vores emballager genbrugelig, genanvendelig eller komposterbare ved udgangen af 2024.
Vi arbejder derfor konstant på at optimere vores emballager og reducere blandt andet CO2-påvirkningen.

Vi lancerer nu en emballage til creme fraiche, hvor materialet er skiftet fra PS-materiale (Polystyren plast) til PP-materiale (Polypropylen plast), hvilket giver en CO2-besparelse på 21 %.
Den nye emballage er mærket med det viste logo

Påmindelse af

Fejl! Beklager, der er sket en fejl. Prøv igen senere.

Skal vi sende dig en besked, når varen er i butikkerne? *

Datovælger *

Påmindelsesdag
To dage før
En dag før
Samme dag
Tidspunkt
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00

Bemærk
  • For at kunne benytte vores gratis påmindelsesservice, skal du autentificere dig selv. Indsat venligst din e-mailadresse eller telefonnummer og klik på "Aktiver påmindelse". Afhængig af hvilken enhed du har valgt, vil du derefter modtage en besked med et bekræftelseslink i din indbakke eller telefon. Klik venligst på linket for endeligt at aktivere påmindelsen. Derefter er der ikke brug for mere autentificering.
  • Udfyld venligst alle felter markeret med *.
  • For at kunne benytte denne formular skal cookies være aktiveret i din browser.
  • Påmindelsen kan kun aktiveres, hvis du har valgt en dato ude i fremtiden og klikket på bekræftelseslinket i din e-mail eller sms.
  • Din e-mailadresse og/eller telefonnummer vil blive gemt for at kunne sende dig en påmindelse, om den valgte vare samt for at kunne benytte denne service i fremtiden. Du kan enhver tid afmelde dig vores påmindelsesservice via denne side: "Påmindelsesservice Afmeld"
  • Bemærk venligst, at det kun er tilladt at benytte servicen, hvis du selv er indehaver af e-mailadressen eller telefonnummeret.
div>

Beklager, tilbuddet er ikke længere gældende

Dette tilbud er udløbet

Påmindelse aktiv

Bekræftelse af påmindelse

Du vil modtage en påmindelse d. ${date} kl. ${time}.

Bekræft din e-mailadresse

Bekræft dit telefonnummer

Bekræft din e-mailadresse og dit telefonnummer

Vi sender dig en e-mail, så du kan bekræfte din e-mailadresse. Klik venligst på linket i mailen. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.

Vi sender dig en sms, så du kan bekræfte dit telefonnummer. Klik venligst på linket i beskeden.

Vi sender dig en e-mail og sms, så du kan bekræfte din e-mailadresse og dit telefonnummer. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.