OEKO-TEX - Når det også skal føles godt

Når du køber tøj til dig selv og din familie i ALDI, er det ikke kun prisen, der er vigtig. Det skal også være godt mod din hud. Med OEKO-TEX mærket er du sikker på, at tøj og tekstiler ikke indeholder skadelige stoffer. Det betyder bl.a., at alle dele af tøjet er testet på op imod 100 forskellige parametre. Testen afhænger af typen af tøj, men som hovedregel gælder det, at jo mere hudkontakt, jo strengere er kravene. OEKO-TEX har også meget lave grænseværdier, når det gælder kemikalier og forbyder fx nikkel, formaldehyd og azofarvestoffer i produkterne.

Stort udvalg af OEKO-TEX i ALDI
I ALDI er langt de fleste tekstiler certificeret efter OEKO-TEX 100 – det gælder både tøj og boligtekstiler. Dette er et aktivt valg, vi har truffet, for at vi kan give vores kunder muligheden for at købe tøj og andre tekstiler, der føles godt at have på og er fri for uønskede kemikalier.

Hvis du vil vide mere om vores leverandører og produktion i udlandet, kan du læse videre her:  Leverandørkæde – ALDI’s bidrag til en bæredygtig produktion.

Påmindelse af
Fejl! Beklager, der er sket en fejl. Prøv igen senere.

Skal vi sende dig en besked, når varen er i butikkerne?

Datovælger

Påmindelsesdag
To dage før
En dag før
Samme dag
Tidspunkt
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Bemærk
  • For at kunne benytte vores gratis påmindelsesservice, skal du autentificere dig selv. Indsat venligst din e-mailadresse eller telefonnummer og klik på "Aktiver påmindelse". Afhængig af hvilken enhed du har valgt, vil du derefter modtage en besked med et bekræftelseslink i din indbakke eller telefon. Klik venligst på linket for endeligt at aktivere påmindelsen. Derefter er der ikke brug for mere autentificering.
  • Udfyld venligst alle felter markeret med *.
  • For at kunne benytte denne formular skal cookies være aktiveret i din browser.
  • Påmindelsen kan kun aktiveres, hvis du har valgt en dato ude i fremtiden og klikket på bekræftelseslinket i din e-mail eller sms.
  • Din e-mailadresse og/eller telefonnummer vil blive gemt for at kunne sende dig en påmindelse, om den valgte vare samt for at kunne benytte denne service i fremtiden. Du kan enhver tid afmelde dig vores påmindelsesservice via denne side: "Påmindelsesservice Afmeld"
  • Bemærk venligst, at det kun er tilladt at benytte servicen, hvis du selv er indehaver af e-mailadressen eller telefonnummeret.

Beklager, tilbuddet er ikke længere gældende

Dette tilbud er udløbet

Påmindelse aktiv

Bekræftelse af påmindelse

Du vil modtage en påmindelse d. ${date} kl. ${time}.

Bekræft din e-mailadresse

Bekræft dit telefonnummer

Bekræft din e-mailadresse og dit telefonnummer

Vi sender dig en e-mail, så du kan bekræfte din e-mailadresse. Klik venligst på linket i mailen. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.

Vi sender dig en sms, så du kan bekræfte dit telefonnummer. Klik venligst på linket i beskeden.

Vi sender dig en e-mail og sms, så du kan bekræfte din e-mailadresse og dit telefonnummer. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch