Samfundsansvar - ALDI - byggeklodser

I ALDI vil vi gerne gøre en forskel

Som dagligvarekæde er vi en del af vores kunders hverdag. Og med stor indflydelse på mange menneskers dagligvareforbrug følger også et ansvar for bl.a. leverandørkæder og mange menneskers liv og arbejdsvilkår. Dette ansvar tager vi alvorligt og arbejder fokuseret med i vores CSR.

Men i ALDI føler vi også et ansvar for de ufordringer, vi møder i vores samfund. Det kan være problemer, som berører mange af vores kunder og som kræver en større, fælles indsats at løfte. Det vil vi gerne være med til i ALDI, og derfor ser vi løbende på, hvordan vi kan bidrage til samfundet og gøre en positiv forskel. Som en del af denne indsats er vi glade for at kunne samarbejde med stærke partnere som fx Red Barnet. Det kan du læse mere om herunder og se, hvordan du også selv kan bidrage til den fælles indsats.

ALDI og Red Barnet

ALDI & Red Barnet

Med pantdonation, indsamlinger og andre tiltag hjælper vi Red Barnet med at gøre hverdagen bedre for udsatte børn i Danmark.

Læs mere

ALDI & IEH

Som medlem af Etisk Handel Danmark får ALDI mulighed for sætte fokus på egne indsatser, præge dialogen om etisk handel i Danmark og lade sig inspirere af andres løsninger på området.

Læs mere
Påmindelse af
Fejl! Beklager, der er sket en fejl. Prøv igen senere.

Skal vi sende dig en besked, når varen er i butikkerne?

Datovælger

Påmindelsesdag
To dage før
En dag før
Samme dag
Tidspunkt
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Bemærk
  • For at kunne benytte vores gratis påmindelsesservice, skal du autentificere dig selv. Indsat venligst din e-mailadresse eller telefonnummer og klik på "Aktiver påmindelse". Afhængig af hvilken enhed du har valgt, vil du derefter modtage en besked med et bekræftelseslink i din indbakke eller telefon. Klik venligst på linket for endeligt at aktivere påmindelsen. Derefter er der ikke brug for mere autentificering.
  • Udfyld venligst alle felter markeret med *.
  • For at kunne benytte denne formular skal cookies være aktiveret i din browser.
  • Påmindelsen kan kun aktiveres, hvis du har valgt en dato ude i fremtiden og klikket på bekræftelseslinket i din e-mail eller sms.
  • Din e-mailadresse og/eller telefonnummer vil blive gemt for at kunne sende dig en påmindelse, om den valgte vare samt for at kunne benytte denne service i fremtiden. Du kan enhver tid afmelde dig vores påmindelsesservice via denne side: "Påmindelsesservice Afmeld"
  • Bemærk venligst, at det kun er tilladt at benytte servicen, hvis du selv er indehaver af e-mailadressen eller telefonnummeret.

Beklager, tilbuddet er ikke længere gældende

Dette tilbud er udløbet

Påmindelse aktiv

Bekræftelse af påmindelse

Du vil modtage en påmindelse d. ${date} kl. ${time}.

Bekræft din e-mailadresse

Bekræft dit telefonnummer

Bekræft din e-mailadresse og dit telefonnummer

Vi sender dig en e-mail, så du kan bekræfte din e-mailadresse. Klik venligst på linket i mailen. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.

Vi sender dig en sms, så du kan bekræfte dit telefonnummer. Klik venligst på linket i beskeden.

Vi sender dig en e-mail og sms, så du kan bekræfte din e-mailadresse og dit telefonnummer. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch