Etisk Handel Danmark - IEH

Som en stor international koncern har ALDI store forpligtigelser for sikre mennesker og miljø en lysere fremtid

I den forbindelse er ALDI trådt ind i Etisk Handel Danmark (IEH). Etisk Handel Danmark arbejder for at fremme respekt for menneske - og arbejdstagerrettigheder i den internationale handel, og samtidig bidrager medlemsvirksomhederne til, at der kan ske en bæredygtig udvikling i udviklingslandene.

Kodeordet er ansvarlighed, og det gælder ikke mindst på fokusområderne produktion, indkøb og leverandørstyring. Det er relevant for ALDI at være medlem af Etisk Handel Danmark og indgå i dialog og erfaringsudveksling med nøglepersoner fra virksomheder og organisationer, der står overfor lignende etiske problemer og dilemmaer som ALDI. Som medlem af Etisk Handel Danmark får ALDI mulighed for sætte fokus på egne indsatser, præge dialogen om etisk handel i Danmark og lade sig inspirere af andres løsninger på området.

Du kan læse mere om alliancen her.

Gennem IEH har vi yderligere tilsluttet os to alliancer mod afskovning af verdens skove, støtter dermed kampen for:

Bæredygtig sojaproduktion

Ved at være en aktiv del af initiativet Dansk Alliance for Ansvarlig Soja går vi sammen med flere vigtige aktører i fødevarebranchen mod at støtte produktion af bæredygtig soja. Målet for alliancen er at undgå unødvendig fældning af verdens skove. Gennem alliancen forpligter vi os til at offentliggøre en handlingsplan til hvordan vi vil arbejde med problematikken, samt en årlig rapportering af nuværende status og tiltag.

Afskovningsfri palmeolie

Ved at være en aktiv del af initiativet Dansk Alliance for Ansvarlig Palmeolie går vi sammen med flere vigtige aktører i detailbranchen mod at støtte produktion af bæredygtig palmeolie. Målet for alliancen er at undgå unødvendig fældning af verdens skove.

Påmindelse af
Fejl! Beklager, der er sket en fejl. Prøv igen senere.

Skal vi sende dig en besked, når varen er i butikkerne?

Datovælger

Påmindelsesdag
To dage før
En dag før
Samme dag
Tidspunkt
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Bemærk
  • For at kunne benytte vores gratis påmindelsesservice, skal du autentificere dig selv. Indsat venligst din e-mailadresse eller telefonnummer og klik på "Aktiver påmindelse". Afhængig af hvilken enhed du har valgt, vil du derefter modtage en besked med et bekræftelseslink i din indbakke eller telefon. Klik venligst på linket for endeligt at aktivere påmindelsen. Derefter er der ikke brug for mere autentificering.
  • Udfyld venligst alle felter markeret med *.
  • For at kunne benytte denne formular skal cookies være aktiveret i din browser.
  • Påmindelsen kan kun aktiveres, hvis du har valgt en dato ude i fremtiden og klikket på bekræftelseslinket i din e-mail eller sms.
  • Din e-mailadresse og/eller telefonnummer vil blive gemt for at kunne sende dig en påmindelse, om den valgte vare samt for at kunne benytte denne service i fremtiden. Du kan enhver tid afmelde dig vores påmindelsesservice via denne side: "Påmindelsesservice Afmeld"
  • Bemærk venligst, at det kun er tilladt at benytte servicen, hvis du selv er indehaver af e-mailadressen eller telefonnummeret.

Beklager, tilbuddet er ikke længere gældende

Dette tilbud er udløbet

Påmindelse aktiv

Bekræftelse af påmindelse

Du vil modtage en påmindelse d. ${date} kl. ${time}.

Bekræft din e-mailadresse

Bekræft dit telefonnummer

Bekræft din e-mailadresse og dit telefonnummer

Vi sender dig en e-mail, så du kan bekræfte din e-mailadresse. Klik venligst på linket i mailen. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.

Vi sender dig en sms, så du kan bekræfte dit telefonnummer. Klik venligst på linket i beskeden.

Vi sender dig en e-mail og sms, så du kan bekræfte din e-mailadresse og dit telefonnummer. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch