To mennesker giver hinanden hånden
  1. Forside
  2. Ansvarlighed
  3. Partnerskaber
  4. ALDI & Kræftens Bekæmpelse

En fælles indsats med effekt  

I samarbejde med Kræftens Bekæmpelse er vi med til at skabe opmærksomhed omkring kræft og samler ind til forskning, forebyggelse og støtte til patienter og deres pårørende. Dette har vi gjort på flere måder, og du kan som kunde i ALDI være med, når vi hvert år samler ind og sælger armbånd og lyserøde varer i butikkerne til fordel for "Støt Brysterne". 

Køb armbånd i ALDI og støt brystkræft 2020 

Støt brysterne

Hver 9. danske kvinde rammes af brystkræft. Hver og én er én for mange! Derfor sætter Kræftens Bekæmpelse hvert år i uge 40 fokus på brystkræft. Det vil vi i ALDI gerne bidrage til.

I september og oktober sælger vi derfor i alle butikker de fine armbånd, som du kan købe i en pakke med to til 49 kr. Al overskud går til kampen mod brystkræft.

Armbåndene fås i sølvfarvet og rosa snor eller guldfarvet og sort snor.

Læs mere om Støt Brysterne

 

10 Kampen - ALDI i partnerskab med Kræftens Bekæmpelse

10-kampen

10 uger – 10 udfordringer. Sammen med Kræftens Bekæmpelse satte ALDI i 10 uger fokus på en sundere livsstil, der er med til at forebygge kræft. 10 kampen tager fat på én vane ad gangen, så det bliver en overskuelig og sjov rejse mod en sundere livsstil.

Lene Beier og Micki Cheng ledte slagets gang på www.cancer.dk/10-kampen

Påmindelse af

Fejl! Beklager, der er sket en fejl. Prøv igen senere.

Skal vi sende dig en besked, når varen er i butikkerne? *

Datovælger *

Påmindelsesdag
To dage før
En dag før
Samme dag
Tidspunkt
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00

Bemærk
  • For at kunne benytte vores gratis påmindelsesservice, skal du autentificere dig selv. Indsat venligst din e-mailadresse eller telefonnummer og klik på "Aktiver påmindelse". Afhængig af hvilken enhed du har valgt, vil du derefter modtage en besked med et bekræftelseslink i din indbakke eller telefon. Klik venligst på linket for endeligt at aktivere påmindelsen. Derefter er der ikke brug for mere autentificering.
  • Udfyld venligst alle felter markeret med *.
  • For at kunne benytte denne formular skal cookies være aktiveret i din browser.
  • Påmindelsen kan kun aktiveres, hvis du har valgt en dato ude i fremtiden og klikket på bekræftelseslinket i din e-mail eller sms.
  • Din e-mailadresse og/eller telefonnummer vil blive gemt for at kunne sende dig en påmindelse, om den valgte vare samt for at kunne benytte denne service i fremtiden. Du kan enhver tid afmelde dig vores påmindelsesservice via denne side: "Påmindelsesservice Afmeld"
  • Bemærk venligst, at det kun er tilladt at benytte servicen, hvis du selv er indehaver af e-mailadressen eller telefonnummeret.
div>

Beklager, tilbuddet er ikke længere gældende

Dette tilbud er udløbet

Påmindelse aktiv

Bekræftelse af påmindelse

Du vil modtage en påmindelse d. ${date} kl. ${time}.

Bekræft din e-mailadresse

Bekræft dit telefonnummer

Bekræft din e-mailadresse og dit telefonnummer

Vi sender dig en e-mail, så du kan bekræfte din e-mailadresse. Klik venligst på linket i mailen. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.

Vi sender dig en sms, så du kan bekræfte dit telefonnummer. Klik venligst på linket i beskeden.

Vi sender dig en e-mail og sms, så du kan bekræfte din e-mailadresse og dit telefonnummer. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch