ALDI og Red Barnet

Sammen gør vi en forskel

Derfor samarbejder ALDI og Red Barnet om at skabe en bedre dagligdag for udsatte børn i Danmark. 

Sammen arbejder vi for, at børn bliver en del af gode fællesskaber, og at udsatte familier får en håndsrækning til en bedre hverdag. 

Det gør vi bl.a. ved at bidrage til Red Barnets ferielejre, hvor sårbare børn kan komme på sommerferie sammen med omsorgsfulde frivillige.
Med støtte til Red Barnets familieoplevelsesklubber er ALDI også med til at give familier med få ressourcer flere af de oplevelser, som mange tager for givet.

Den forskel, vi er med til at gøre, er ikke mindst takket være vores medarbejdere og kunder. Via pantdonationer, indsamlinger og andre støtteaktiviteter i vores butikker indsamler vi løbende midler til Red Barnet, og i ALDI donerer vi årligt 500.000 kr.

Initativer

ALDI donerer over 1,3 mio. kr. til Red Barnet

ALDI donerer til Red Barnet

Siden 2018 har ALDI arbejdet tæt sammen med Red Barnet om at forbedre vilkårene for de dårligst stillede børn. Og i 2021 kunne vi som hovedsponsor stolt overrække den hidtil største donation, nemlig mere end 1,3 mio. kr. til Red Barnet.

Tak til kunder og medarbejdere
Med en fælles indsats står vi endnu stærkere, og derfor siger vi af hjertet tak til alle de kunder og medarbejdere, som har bidraget til det flotte resultat - skabt via pantdonation og flere andre initiativer som Landsindsamlingen i september, køb af Red Barnet-bamser i december og støtte-kuponer til sommerlejrene i juni og juli.

Vi glæder os til at fortsætte det gode samarbejde med Red Barnet i 2022, så vi sammen gør en forskel for endnu flere børn. 

Selv én flaske kan gøre en forskel

Donér pant til Red Barnet

Donér din flaskepant, næste gang du handler i ALDI. Tryk på pantknappen på vores flaskeautomater, og støt Red Barnets arbejde med at skabe langsigtede forandringer for udsatte børn og unge i Danmark. Du behøver ikke at donere al din pant. Selv én flaske kan gøre en forskel.

I 2021 har ALDI doneret 502.000 kr. til Red Barnet takket være alle vores fantastiske kunder.

Blød bamse spredte juleglæde hos udsatte børn

Donation til Red Barnets sommerlejre

Ligesom sidste år valgte ALDI at gentage succesen med salg af bamser, fordi vi ønsker at støtte de børn og familier, som oplever, at netop julen er en særlig svær tid. I december kunne vores kunder derfor købe en helt særlig bamse til 49 kr., hvoraf ALDI donerede 25 kr. til Red Barnet.

Bamsen er både sød og blød og spreder således juleglæde hos flere børn på én gang. 

Med et imponerende salg af bamser giver vi med denne indsats 100.000 kr. videre til Red Barnet. 

Tak til alle, der var med i Landsindsamlingen

ALDI støtter Red barnets landsindsamling

Igen i år tog ALDI aktiv del i Red Barnets landsindsamling d. 5. september. Det gjorde vi ved, at medarbejdere delte digitale indsamlinger, og der var intern konkurrence om at samle mest ind. Vores kunder kunne også være med ved enten at melde sig som indsamler på dagen, donere pant eller støtte indsamlingen via ALDI's digitale indsamlinger.

Vi siger tak til alle, der var med til at bakke op om vores indsats, så vi også i år kunne aflevere et flot beløb til Red Barnet og deres vigtige arbejde med udsatte børn i Danmark og resten af verden.

Den digitale landsindsamling betød, at vi kunne give 60.000 kr til Red Barnet.

Sammen støtter vi sommerlejre

Donation til Red Barnets sommerlejre

Igen i år donerede ALDI madvarer til mere end 50 sommerlejre i hele landet. Det er Red Barnet, der arrangerer sommerlejrene, som giver udsatte børn en masse gode ferieminder. Nogle sommerlejre er for børn og teenagere, mens andre er for børn og deres forældre.

Kunder støttede med køb af støtte-kuponer
Også vores kunder var med til at give udsatte børn en sommer med leg, venner og fællesskab. Det skete i form af støtte-kuponer, som i juni og juli måned kunne købes ved kassen for 25 kr.

Et stort og varmt tak til alle, der ved med til at bakke op om Red Barnets arbejde. 

I alt støttede ALDI og kunder med 118.000 kr. til Red Barnets sommerlejre. 

Mad til udsatte familier og børn i Danmark

ALDI leverer i samarbejde med Red Barnet mad til udsatte familier og børn i Danmark

Coronakrisen presser økonomien i mange udsatte familier, og flere har svært ved at få råd til mad til børnene.

ALDI og Red Barnet gav i maj 2020 en håndsrækning til mere end 650 sårbare familier og 1.500 børn landet over ved at levere madkasser fyldt med friske varer ALDI - leveret direkte til døren.

Påmindelse af

Fejl! Beklager, der er sket en fejl. Prøv igen senere.

Skal vi sende dig en besked, når varen er i butikkerne? *

Datovælger *

Påmindelsesdag
To dage før
En dag før
Samme dag
Tidspunkt
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00

Bemærk
  • For at kunne benytte vores gratis påmindelsesservice, skal du autentificere dig selv. Indsat venligst din e-mailadresse eller telefonnummer og klik på "Aktiver påmindelse". Afhængig af hvilken enhed du har valgt, vil du derefter modtage en besked med et bekræftelseslink i din indbakke eller telefon. Klik venligst på linket for endeligt at aktivere påmindelsen. Derefter er der ikke brug for mere autentificering.
  • Udfyld venligst alle felter markeret med *.
  • For at kunne benytte denne formular skal cookies være aktiveret i din browser.
  • Påmindelsen kan kun aktiveres, hvis du har valgt en dato ude i fremtiden og klikket på bekræftelseslinket i din e-mail eller sms.
  • Din e-mailadresse og/eller telefonnummer vil blive gemt for at kunne sende dig en påmindelse, om den valgte vare samt for at kunne benytte denne service i fremtiden. Du kan enhver tid afmelde dig vores påmindelsesservice via denne side: "Påmindelsesservice Afmeld"
  • Bemærk venligst, at det kun er tilladt at benytte servicen, hvis du selv er indehaver af e-mailadressen eller telefonnummeret.
div>

Beklager, tilbuddet er ikke længere gældende

Dette tilbud er udløbet

Påmindelse aktiv

Bekræftelse af påmindelse

Du vil modtage en påmindelse d. ${date} kl. ${time}.

Bekræft din e-mailadresse

Bekræft dit telefonnummer

Bekræft din e-mailadresse og dit telefonnummer

Vi sender dig en e-mail, så du kan bekræfte din e-mailadresse. Klik venligst på linket i mailen. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.

Vi sender dig en sms, så du kan bekræfte dit telefonnummer. Klik venligst på linket i beskeden.

Vi sender dig en e-mail og sms, så du kan bekræfte din e-mailadresse og dit telefonnummer. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.