ALDI og Red Barnet

Sammen gør vi en forskel

Derfor samarbejder ALDI og Red Barnet om at skabe en bedre dagligdag for børn i udsatte positioner. 

Sammen arbejder vi for, at børn bliver en del af gode fællesskaber, og at udsatte familier får en håndsrækning til en bedre hverdag. Det gør vi bl.a. ved at bidrage til Red Barnets ferielejre, hvor sårbare børn kan komme på sommerferie sammen med omsorgsfulde frivillige.

Med støtte til Red Barnets familieoplevelsesklubber er ALDI også med til at give familier med få ressourcer flere af de oplevelser, som mange tager for givet.

Den forskel, vi er med til at gøre, er ikke mindst takket være vores medarbejdere og kunder. Via pantdonationer, indsamlinger og andre støtteaktiviteter i vores butikker indsamler vi løbende midler til Red Barnet, og i ALDI donerer vi årligt 500.000 kr.

breaker
ALLE BØRN FORTJENER EN GOD OG TRYG BARNDOM
ALDI x XRed barnet

breaker
Donation
breaker
RB Bamese

Glæd mere end ét barn

Hvem har ikke brug for et kram? I en hektisk hverdag er bamser en trofast støtte for mange børn – og så er de bløde og slet ikke til at stå for! Se bare denne kaninbamse, som endda kan glæde mere end ét barn.

Hvis du vil give den søde kaninbamse i gave til jul, advent eller fødselsdag, donerer ALDI nemlig 25 kr. til Red Barnet. På den måde har du chancen for at glæde både det barn, du kender, og bidrage til en bedre hverdag for børn i udsatte positioner.

Kig efter bamsen, når du handler i ALDI, og tag hul på den gode julestemning, når du er med til at gøre en forskel for mere end ét barn.

Du finder bamsen i alle ALDI’s butikker fra mandag d. 31. oktober og så længe lager haves.

Pris: 49 kr. (heraf går 25 kr. til Red Barnet)

Bamsen har en siddehøjde på 29 cm. 

breaker
Donér pant til Red Barnet

Selv én flaske gør en forskel

At hjælpe andre kan kræve overskud, også økonomisk. Men selv en lille indsats gør en forskel. Og det behøver hverken være besværligt eller bindende.

I ALDI kan du nemlig altid donere en del af din flaskepant til Red Barnet. På flaskeautomaten finder du knappen ”Donér pant”, og uanset hvor meget pant, du vælger at donere, er du med til at gøre hverdagen bedre for børn i udsatte positioner.

Takket være jeres bidrag kunne ALDI i 2021 donere 502.000 kr. til Red Barnet.

Tak for indsatsen!

breaker
Donation til Red Barnets sommerlejre

Gratis is til indsamlere

Igen i år var ALDI-medarbejdere på gaden til Red Barnet’s Landsindsamling d. 4. september. Forældre, børn og bedsteforældre gik rundt og bankede på døre i hele landet for at samle ind til det vigtige arbejde, som Red Barnet står for.

Som tak for indsatsen gav ALDI is til alle Red Barnet-indsamlere.

Med en fælles indsats viste vi endnu engang, at når vi sammen, gør vi en forskel. Hele 8,2 mio. kr. fik Red Barnet i alt samlet ind til Landsindsamlingen. I ALDI er vi stolte af at være hovedpartner for Red Barnet og af alle de medarbejdere, som var med til at skabe det flotte resultat.  

Ansvarlighed

Læs mere
ALDI går ind i kampen mod madspild

Stop madspild

Alle butikker har flere tiltag, som bekæmper madspild og samtidig kommer kunderne til gavn.

Læs mere
Ko - Dyrevelfærd ALDI

Dyrevelfærd

I ALDI går vi op i dyrevelfærd og har strenge indkøbspolitikker på området.

Læs mere

OEKO-TEX

OEKO-TEX mærket er din garanti for, at tøj og tekstiler ikke indeholder skadelige stoffer.

Læs mere
Påmindelse af
Fejl! Beklager, der er sket en fejl. Prøv igen senere.

Skal vi sende dig en besked, når varen er i butikkerne?

Datovælger

Påmindelsesdag
To dage før
En dag før
Samme dag
Tidspunkt
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Bemærk
  • For at kunne benytte vores gratis påmindelsesservice, skal du autentificere dig selv. Indsat venligst din e-mailadresse eller telefonnummer og klik på "Aktiver påmindelse". Afhængig af hvilken enhed du har valgt, vil du derefter modtage en besked med et bekræftelseslink i din indbakke eller telefon. Klik venligst på linket for endeligt at aktivere påmindelsen. Derefter er der ikke brug for mere autentificering.
  • Udfyld venligst alle felter markeret med *.
  • For at kunne benytte denne formular skal cookies være aktiveret i din browser.
  • Påmindelsen kan kun aktiveres, hvis du har valgt en dato ude i fremtiden og klikket på bekræftelseslinket i din e-mail eller sms.
  • Din e-mailadresse og/eller telefonnummer vil blive gemt for at kunne sende dig en påmindelse, om den valgte vare samt for at kunne benytte denne service i fremtiden. Du kan enhver tid afmelde dig vores påmindelsesservice via denne side: "Påmindelsesservice Afmeld"
  • Bemærk venligst, at det kun er tilladt at benytte servicen, hvis du selv er indehaver af e-mailadressen eller telefonnummeret.

Beklager, tilbuddet er ikke længere gældende

Dette tilbud er udløbet

Påmindelse aktiv

Bekræftelse af påmindelse

Du vil modtage en påmindelse d. ${date} kl. ${time}.

Bekræft din e-mailadresse

Bekræft dit telefonnummer

Bekræft din e-mailadresse og dit telefonnummer

Vi sender dig en e-mail, så du kan bekræfte din e-mailadresse. Klik venligst på linket i mailen. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.

Vi sender dig en sms, så du kan bekræfte dit telefonnummer. Klik venligst på linket i beskeden.

Vi sender dig en e-mail og sms, så du kan bekræfte din e-mailadresse og dit telefonnummer. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch