ALDI og Red Barnet

Sammen er vi stærkere

Derfor samarbejder ALDI og Red Barnet om at skabe en bedre dagligdag for udsatte børn i Danmark. 

Sammen arbejder vi for, at børn bliver en del af gode fællesskaber, og at udsatte familier får en håndsrækning til en bedre hverdag. 

Det gør vi bl.a. ved at bidrage til Red Barnets ferielejre, hvor sårbare børn kan komme på sommerferie sammen med omsorgsfulde frivillige.
Med støtte til Red Barnets familieoplevelsesklubber er ALDI også med til at give familier med få ressourcer flere af de oplevelser, som mange tager for givet.

Den forskel, vi er med til at gøre, er ikke mindst takket være vores medarbejdere og kunder. Via pantdonationer, indsamlinger og andre støtteaktiviteter i vores butikker indsamler vi løbende midler til Red Barnet, og i ALDI donerer vi årligt 500.000 kr.

Initativer

Vær med, når vi samler ind d. 5. september

ALDI støtter Red barnets landsindsamling

Igen i år tager ALDI aktiv del i Red Barnets Landsindsamling. Det gør vi ved at samle ind d. 5. september og ved at dele vores digitale indsamlinger, hvor alle har mulighed for at give et økonomisk bidrag efter eget ønske.
Du kan derfor også være med til at hjælpe udsatte børn, hvis du melder dig som indsamler eller giver et bidrag til ALDI's indsamling. 

For 88 kr. kan du sikre, at et udsat barn får skoletaske, skolebøger og skriveredskaber.
Og for 95 kr. kan du sørge for, at en hel familie får mad i 14 dage. 

Alle penge går ubeskåret til Red barnets arbejde med at give udsatte børn en bedre hverdag.

Sammen støtter vi sommerlejre 2021

Donation til Red Barnets sommerlejre

Igen år donerede ALDI madvarer til mere end 50 sommerlejre i hele landet. Det er Red Barnet, der arrangerer sommerlejrene, som giver udsatte børn en masse gode ferieminder. Nogle sommerlejre er for børn og teenagere, mens andre er for børn og deres forældre.

Kunder støttede med køb af stregkoder
Også vores kunder var med til at give udsatte børn en sommer med leg, venner og fællesskab. Det skete i form af stregkoder, som i juni og juli måned kunne købes ved kassen for 25 kr.

Et stort og varmt tak til alle, der ved med til at bakke op om Red Barnets arbejde. 

Selv én flaske kan gøre en forskel

Donér pant til Red Barnet

Gør en forskel for et barn i Danmark, og donér noget af din pant, næste gang du handler i ALDI. Tryk på pantknappen på vores flaskeautomater, og støt Red Barnets arbejde med at skabe langsigtede forandringer for udsatte børn og unge i Danmark. Du behøver ikke at donere al din pant. Selv én flaske kan gøre en forskel.

I 2020 har ALDI doneret 425.000 kr. til Red Barnet takket være alle vores fantastiske kunder.

 

Flot bamsesalg giver gode oplevelser til udsatte børn

Red Barnet Bamse - ALDI

Red Barnet og ALDI arbejder tæt sammen for at hjælpe udsatte børn. I november og december kunne vores kunder købe en meget særlig bamse og derved støtte Red Barnet med 25 kr.

Nu vil vi gerne sige stort tak til alle de kunder, der støttede initiativet, for med jeres hjælp er det lykkedes at indsamle 167.500 kr. til Red Barnet. Den flotte donation betyder, at endnu flere udsatte børn i Danmark kan se frem til gode oplevelser, som de kan tage med sig videre i livet.

 ”Vi er meget glade for støtten fra ALDI. Med donationen kan vi hjælpe flere udsatte børn ind i gode fællesskaber og give dem en tryg barndom, som alle børn fortjener”, siger Johanne Schmidt-Nielsen, generalsekretær hos Red Barnet.

ALDI leverer i samarbejde med Red Barnet mad til udsatte familier og børn i Danmark

ALDI leverer i samarbejde med Red Barnet mad til udsatte familier og børn i Danmark

Coronakrisen presser økonomien i mange udsatte familier, og flere har svært ved at få råd til mad til børnene. ALDI og Red Barnet gav i maj måned en håndsrækning til mere end 650 sårbare familier og 1.500 børn landet over ved at levere madkasser fyldt med friske varer ALDI - leveret direkte til døren.

Påmindelse af

Fejl! Beklager, der er sket en fejl. Prøv igen senere.

Skal vi sende dig en besked, når varen er i butikkerne? *

Datovælger *

Påmindelsesdag
To dage før
En dag før
Samme dag
Tidspunkt
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00

Bemærk
  • For at kunne benytte vores gratis påmindelsesservice, skal du autentificere dig selv. Indsat venligst din e-mailadresse eller telefonnummer og klik på "Aktiver påmindelse". Afhængig af hvilken enhed du har valgt, vil du derefter modtage en besked med et bekræftelseslink i din indbakke eller telefon. Klik venligst på linket for endeligt at aktivere påmindelsen. Derefter er der ikke brug for mere autentificering.
  • Udfyld venligst alle felter markeret med *.
  • For at kunne benytte denne formular skal cookies være aktiveret i din browser.
  • Påmindelsen kan kun aktiveres, hvis du har valgt en dato ude i fremtiden og klikket på bekræftelseslinket i din e-mail eller sms.
  • Din e-mailadresse og/eller telefonnummer vil blive gemt for at kunne sende dig en påmindelse, om den valgte vare samt for at kunne benytte denne service i fremtiden. Du kan enhver tid afmelde dig vores påmindelsesservice via denne side: "Påmindelsesservice Afmeld"
  • Bemærk venligst, at det kun er tilladt at benytte servicen, hvis du selv er indehaver af e-mailadressen eller telefonnummeret.
div>

Beklager, tilbuddet er ikke længere gældende

Dette tilbud er udløbet

Påmindelse aktiv

Bekræftelse af påmindelse

Du vil modtage en påmindelse d. ${date} kl. ${time}.

Bekræft din e-mailadresse

Bekræft dit telefonnummer

Bekræft din e-mailadresse og dit telefonnummer

Vi sender dig en e-mail, så du kan bekræfte din e-mailadresse. Klik venligst på linket i mailen. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.

Vi sender dig en sms, så du kan bekræfte dit telefonnummer. Klik venligst på linket i beskeden.

Vi sender dig en e-mail og sms, så du kan bekræfte din e-mailadresse og dit telefonnummer. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.